2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla normalde buhafta randevu alıp gıtmem gerekıyrduda bende 32 .hafta gıdeyım raporumuda alırım dedım malum zırt bırt ızın almak ıstemıyorum işyerınden ama ansıl dayancam bılmıyorum haftaya gıderım olmazsaa

bal kavanozu maşallah bebeğine.benim arkadaşımın bebeğide dönmemişti son randevudan 1 gün önce gece suyu gelmiş gitti normal doğurdu.oyüzden sıkma canını

benimde 32.hafta raporum 3 mayısta o zamana kadar bi daha randevu yok ama sonrasında sık sık görüşücez dedi:esra:

ya ağrılardan bahsetmişsiniz bende ağrı çok
dr. söyledim dinleneceksin kendini fazla yormayacaksın dedi
artık ağırlaşmanız normal zaman daralmaya başlıyo dedi
valla bende her işini kendi yapan biri olarak pek dinlenemiyorum
ama hayırlısı bakalımmm

of yaa şu kiloyu bi alan pişman birde alamayan.bende son 2 ayda 2 kilo aldım.almak istiyorum biraz.hem iştahımda yok doğru düzgün yiyemiyorum bulantı yanma üff korkuyorum bebek beslenemiycek diye.yada besinleri benden çekecek bende yemediğim için iyice güçsüz kalıcam diye korkuyorum.
en son 58dim umarım almışımdır

bal kavanozu maşallah bebeğine.benim arkadaşımın bebeğide dönmemişti son randevudan 1 gün önce gece suyu gelmiş gitti normal doğurdu.oyüzden sıkma canını

hadi ya benim annemimde doğum sancıları başladığı zaman dönmüştü kardeşimde ama doktorda dedi 2. yada 3. çocuklarda öyle olur ama ilk bebekde belli bi haftadan sonra dönmez dedi