2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benimde 32.hafta raporum 3 mayısta o zamana kadar bi daha randevu yok ama sonrasında sık sık görüşücez dedi:esra:

evet ya bende cumartesi 37 ye kadar çalışır raporumu aldım
normalde ayda bir gidiyorum ya kontrole bu kez
ayın 30 da tekrar gel dedi sonrada 10 gün sonra rapor için tekrar geliceksin
bu gelişlerinde nst bağlarız dedi
offf dr. öyle anlattıkça heyecan basıyorr

ay canımmm o dr un bide benim kaynanama anlatsa şu ağırlaşma olayını.diyorum iş yapamıyorum hemen yoruluyorum o kadarcık karnınla iş yapamıyosun hergün bir odayı yap diyo bana.kadının elinden gelse ek gelir olsun diye beni evlere temizliğe yollıycak.🙂

hadi ya benim annemimde doğum sancıları başladığı zaman dönmüştü kardeşimde ama doktorda dedi 2. yada 3. çocuklarda öyle olur ama ilk bebekde belli bi haftadan sonra dönmez dedi
yok canım yaa hatta dr u döner sorun değil demişti işte son randevuya gidicekti bi gece önce suyu gelmiş doğurdu.hatta bu olay 2 ay önce oldu😀 o yüzden bakma dr lara.hee son an oluyo ozaman işte normal tehlikeli sezeryan şart derlerse o ayrı ama daha var yani döner o.

Ya kızlar nasıl soyleyebılıyo,siz o sıra ne yapıyonuz hayret edıyorum ya.Nedemek tek tek yap ya.Ya karışmasında yapmıyosa en azından.Sırf buyüzden bende korkuyom gelmesınden ya.Valla soylerım herşeyı dayanamam heralde.O karnın içinde işkembe yok ama sadece bı bebek var.Kilo almaya benzemıyo.Bide bunlar görmüş geçirmiş insanlar hayret bişey ya

amnnn siz onlara bakmayın herşeyi dedemin çağlarından kalma sanıyorlar
hep kendilerini örnek veriyolar
valla ben herşeyimi kendim yapıyorum yapamazsam da kalsın öle
yapana kadar kimseyi ilgilendirmezzzzz

benım kayınvalıdede allah var anahtar bırak temızleyım dıyor ama ne gerek var bırakmıyorum kendı ısımı kendım yapabıldgım kadar yaaprım yrn bıgun bişi olur der evını ben temzldm surda su vardı burayı böle bırkmıs esımde anahtar bıraklım dıye cok ısrar ettı hayır dedım asla annem dıyor hırsızlıkmı yapcak hayır am a olmaz dedı ben öle işimi bırakıp yaptırtmam bugun konusmayız derler yarın baslarlar sole pisti böle pisti ugrasama kımsenın lafıyla sozuyle annmde kızdı bana böle yaptım dıye ayıp etmıssın yrn bıgun cocuga senn evnde bakması gerekcek ozmn napcan anahtar vermıcenmı dedı bnde ozmn baska temzlık baska dedım😉

aynen öyle bende kendım yapıyorum yapamadığım yerdede kadın tutcam zaten.Ama bu cumartesı dolap yerleştiriyodum düştüm ve karnımın sağ yan tarafını dolap rafı sürttü.yanlızdım bebişe bişey oldu dıye ödüm koptu.Baktım hareket edıyo.Hemen dua ettım ağladım,korkudan uyudum hemen.Kımsesızlıkte zor ya.Yapmamaya karar verdım bende.Halada korkuyom.Eşimde bebişe dıyoki.Kızım annen seni dövdümü diyo.Ey allam dedim ama çok korktum kızlar.Hoş henüz korkumda geçmiş değil.Ev işi filan eksik kalsın ya...Boşverin

ayy dikkat et asneba boşver kalsın işler. madalya mı verecekler ev düzenli diye. bizim evde dün rezaletti tüy topakları uçuşuyordu yerlerde. eşim yok diye süpürememiştim.
bende mayıs ayında kadın alıp temizleticem evi. camlarım rezalet çıkıp da silemem.korkuyorum dengem bozulur düşerim diye.

aman dıkkat et cnm ya ben azck kapıya surtsem yada ne bılım hızlı kalksam esım cok sınırlenıyor benı tehdıt edıyor nerdeyse ama dun camları sıleyım dedım mesela guzelce soleynce alınmıyorum tabi cnm sen cam temzlıcen dıye bebegımızden olmayalım bırak ben sılerım dedı ii dedim hadiii
senin gibi dustugumu görseeeee ortalıgı ayaga kaldırır annesı bazen uyarıyor olum bukdr korkmaaa harekt etmesınmı kızcaz falan dıyor kaynana bazen ıse yarıyor yane

ay allah korusun dikkat et ya yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik zaten benimde hafta sonu evde boya oldu temizlik oldu ama annem babam kuzenim felan sağolsun yazlnız bırakmadılar beni herşeyi onlar yaptı