2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vatozzzz sen kocanı arada benimkinin yanına yolla
belki seninkinden bişeyler alır
allahım ya benimkinin hiç umrunda değil
hanzoooo demezki dur ben yapim bak yine sinirim kalktııı
archiiiii nerdesin hanzo dedim de aklıma biri geldi

ÇOK SAOLUN KIZLAR.nORMALDEDE OYLE ÇOK TITIZLENMEZDIM YA CUMARTESI İŞ YAPACAĞIM TUTTU.sORMAYIN AĞIR KALDIRINCA BILE EŞİM ÇOK KIZIYO BANA AMA BU SEFER HERALDE BEN AŞIRI KORKTUM VE O BUNU GÖRÜNCE BENİ TELKİN ETTİ GARİBİM.bİDE O BAĞIRSA BAYILIRDIM KORKUDAN SANIRIM.YA BENİMKİ TAM BI MANYAKLIK KADIN ALCAM AMA İŞTE EŞYALARI YERLEŞTİREYIM DEDIM O GELMEDEN.YAPMAZ OLAYDIM.yİNEDE BU HAFTASONU GIDICEM DOKTORA KORKUYOM AMA BEBİŞE BİŞEY OLMAMIŞTIR UMARIM.SAĞ YAN BOŞLUĞUM AMA YINEDE KORKUYO INSAN...

niye utanıyor beee benımkı gerıne gerıne sıldı benım koca sılıyorsa herkesın kocası siler

kız bnm koca işi hep kendı yapıyor tabak bile aldırmıyor bana raftan ama işte tek kotu huyu bebişe bişi alalım deynce nasılsa geleck acele etme onlar 1 gunluk iş dıye benı sallaması aramzdakı tek sorun cımrılık hoş ona göre bu cımrılık deılmş hepsı 1 gunluk işmiş bence sennkıde 2 cocuk oldugunu ıcın fazla dert etmıyor alıstı nasılsa bızmkılerde 2.de aynı seyı yapcaklr belkıde

benim de ctesi oldu 3 kişi çalıştılar o gün akşam 6 da bitirdiler dünde ev temzilendi ay heryer pırıl pırıl tanıyamıyorum evimi
ay maşallh benm boyanan odalar pırıl pırılda cocuk odasından cıkan dokuntuler salonda ortalıkyerde nasıl olck nereye kaldırcam bılmıyorum hele bırde kocaman sandıgım varkı onu koyacak yer yokteyzemın hedıyesı atamamdaa🙁 satamammda mecburen oturma odama koycam bı köşeye ofyaa ev cingene evı gıbı olack kalabalıgı nekdar sevmıyorum esyayı falan okdr cogaldı kalabalık evde🙁

benim koca da aynı şekilde diyordu,
dün de diyorki havuzlu handa gezerken senin kadar büyük göbekli biri yoktu,
bak millet daha önceden yapmış alışverişini, artık eksik kalmasın herşeyi bitirelim diyor
dedim göbek ilk defa güzel bi işe yaradı