2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

neden alıcan fiskosu ya bence gerek yok benimde mobilya aldığımız yerde dekor olsun diye vardı eşimde alalım dedi satıcı kız kendi dedi napıcaksınızki onu gerek yok biz dekor amaçlı kullanıyorz dedi

o zaman bi tane pike takımı bide nevresim takımı alıyım bari haklısın bi uyku seti yeter

bende öyle yaptım hatta ben uyku seti bile almadım oğlumun uyku seti duruyordu rengi kıza da uyuyor onun yerine 2 tane nevresim takımı 1 de pike takımı aldım ben tüm eksikliklerimi tamamladım sayılır çantamı hazırlıycam ay sonu bide temizlik yaptımmı tamamdır 😀

ya bedavaymış valla ben taç da sormuştum 50 lira dedi peşin para

epey zamndır geyık ıcımden gelmıyo yıvrum valla
ıyıce uyusuk mayısık huysuz bısey oldum
kendımı falz yordum
sımdı evde oturmak ıcımı daraltıyo
koca ızın vermıyo dısarı cıkmama
evıne trafında park bahce yokmu cnm cık bari yuruyus yap kocan onadamı ızın vermıyor evde sıkılrsın tabıkı butun günn🙁

var kız olmazmı ama yapasım yok burnum tıkalı mıdem karısyr işe dıkkatımı veremıyorum cok merak edıyorum 35 - 37 ye kdar nasıl calıscam ben okadarda guvenıyordum kendımee🙂

ay sorma bende de iş çok ama benimde yapasım yok ya
heryerim ağrıyor
valla idare edebildiğimiz yere kadar çalışıcaz
iyice zorlaşırsak fazla ısrarcı olmamak lazım
alırız rapor çıkarız ne yapalım kendimize dikkat etmeliyiz ki
bir cana bakıcaz onu büyütmek çok külfetli bir iş sağlam ve dik durmak gerek :esra:

bende pike takımı almakta tereddüt ettim ilk çünkü ilk zamanlar yanımda bambu beşikte yatıcağı için kullanabilirmi acaba diye ama alıyım en kötüsü seneye kullanır ay çok heycanlanıyorm zaman yaklaşıyo