kurdum cnm yeni deyilki kuralı 4 ay oluyo nerdeyse odasını kuralıda 3 aydan fazla oldu bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim etiketlerini kestim biberonlarını steril ettim hastane bavulumaz hazır
cnm park yatak yatakları iki çeşit var visko olan heryerde bulunmuyo hatta biz visko olandan araken birçok yer mağaza yani yok öle bi yatak çeşiti heryerde bundan var farklısı yok die bizi sünger olanlardan gösterdi ama var visko olan ben aldım gayet rahat görünüyo hoş denedimde biracık :esra:
AAA COK GUZEL BUDA CNM BENMKINDE DONENCE YOK DA AYICIKLAR SALLANIYOR TITRESIMLI MUZIKLI GECE LAMBALI BİŞİ BİDE TENTESİ VAR TULLUMULLU:d AMA ÖLE TAŞLII DEEEELLL🙂
ben çıkıyorum kızlar iş saati bitti bugün izin dönüşü yoruldum sanırım adapte olamyrm izne hemen alışıyorumda evde olmaya işe dönünce bir türlü ısınamıyorum alışamıyorum birkaç hafta uykum var eve kadar nasıl gitcemi düşünüyorum ev 3 dk uzakta
AAA COK GUZEL BUDA CNM BENMKINDE DONENCE YOK DA AYICIKLAR SALLANIYOR TITRESIMLI MUZIKLI GECE LAMBALI BİŞİ BİDE TENTESİ VAR TULLUMULLU:d AMA ÖLE TAŞLII DEEEELLL🙂
kurdum cnm yeni deyilki kuralı 4 ay oluyo nerdeyse odasını kuralıda 3 aydan fazla oldu bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim etiketlerini kestim biberonlarını steril ettim hastane bavulumaz hazır