günaydın kart melekler 🙂 dün akşam geçmişe bakayım dedim çok güldüm akşam akşam ne kadar komik şeyler yazmışsınız öyle sistacım gözümüz aydın vatandaş banlandı rahat rahat yazarız. zaten başka nickle gelse bile umrumda olmaz bu saatten sonra
arceya bende saatler ileri alındığından beri uyanamıyorum 🙁
ayy archiii ne olacak bizim bu halimiz, valla acayip uykusuz hissediyorum su an da kendimi.. bide kedim rutine bağladı.. her sabah 5.30da ağzımın içine kadar gelip uyandırıyo beni, sonra zorla kendini sevdiriyo da sevdiriyo.. sonra kıvrılıyo yanıma, sırtını belime dayayıp ters dönüyo, göbeğini sevdiriyo bide.. ay bende kıyamıyom seviyom.. sonra böle uyku muyku patlıyo..
akşam değil de öğlen yazdıklarınıza çok güldüm
herkes ticker yapma sevdasına deneme yazmış. sende bir daha deneme yazanı vururum demişisin . ona kahlahalarla güldüm zaten 😛iha:daha bir sürü şey vardı.
alışana kadar epey uğraştık siteyle yaa
akşam değil de öğlen yazdıklarınıza çok güldüm herkes ticker yapma sevdasına deneme yazmış. sende bir daha deneme yazanı vururum demişisin . ona kahlahalarla güldüm zaten 😛iha:daha bir sürü şey vardı. alışana kadar epey uğraştık siteyle yaa
ayy archiii ne olacak bizim bu halimiz, valla acayip uykusuz hissediyorum su an da kendimi.. bide kedim rutine bağladı.. her sabah 5.30da ağzımın içine kadar gelip uyandırıyo beni, sonra zorla kendini sevdiriyo da sevdiriyo.. sonra kıvrılıyo yanıma, sırtını belime dayayıp ters dönüyo, göbeğini sevdiriyo bide.. ay bende kıyamıyom seviyom.. sonra böle uyku muyku patlıyo..