Allure Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.831 arceya' Alıntı: aaha ay adam neler düşünmüştür ben de kocaya anlatıyom bazı şeyleri de hakkımda hiç iyi şeyler düşünmemeye başladı :zuha: Genişletmek için tıkla ... Ay bi bilse kizi birak en cok ta herifi cekistiriyom burda diye.
arceya' Alıntı: aaha ay adam neler düşünmüştür ben de kocaya anlatıyom bazı şeyleri de hakkımda hiç iyi şeyler düşünmemeye başladı :zuha: Genişletmek için tıkla ... Ay bi bilse kizi birak en cok ta herifi cekistiriyom burda diye.
arceya Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.834 Allure' Alıntı: Ay bi bilse kizi birak en cok ta herifi cekistiriyom burda diye. Genişletmek için tıkla ... ahh aman bilmesin :zuha: archimim' Alıntı: hamiş melek denemesiiiiii Genişletmek için tıkla ... ayy bi bunun denemesi eksikti
Allure' Alıntı: Ay bi bilse kizi birak en cok ta herifi cekistiriyom burda diye. Genişletmek için tıkla ... ahh aman bilmesin :zuha: archimim' Alıntı: hamiş melek denemesiiiiii Genişletmek için tıkla ... ayy bi bunun denemesi eksikti
etimelo Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.835 arceya' Alıntı: ayy doğurunca da "taze anniş melek" olsak ne güsel olur gııı Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ay kıslar doğum zamanı yaklaştıkça bana bi haller olmaya başladı yaa korkuyorum ben ciddi ciddi galiba ama bunu kendime bile söyleyemiyorum sanırım Genişletmek için tıkla ... korkma hiiç acımicak arceya' Alıntı: benim artık 15 günde bir , 1 kere tam 1 kere yarım gün geliyo kadın. yarım günde, sadece siliyo süpürüyo toz alıyo, çamaşır varsa yıkıyo gidiyo valla çok rahat ettim gıı.. Genişletmek için tıkla ... benim koca da gelsin kadın 15'te 1 diyo da, ben azcık pintiyim, o kadar para vermek istemiyorum
arceya' Alıntı: ayy doğurunca da "taze anniş melek" olsak ne güsel olur gııı Genişletmek için tıkla ... arceya' Alıntı: ay kıslar doğum zamanı yaklaştıkça bana bi haller olmaya başladı yaa korkuyorum ben ciddi ciddi galiba ama bunu kendime bile söyleyemiyorum sanırım Genişletmek için tıkla ... korkma hiiç acımicak arceya' Alıntı: benim artık 15 günde bir , 1 kere tam 1 kere yarım gün geliyo kadın. yarım günde, sadece siliyo süpürüyo toz alıyo, çamaşır varsa yıkıyo gidiyo valla çok rahat ettim gıı.. Genişletmek için tıkla ... benim koca da gelsin kadın 15'te 1 diyo da, ben azcık pintiyim, o kadar para vermek istemiyorum
A archimim Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.836 Allure' Alıntı: Minevra da olmamis, bunlar yoksam herif te aramiza sizmak icin hamis numarasi mi yapiiler. Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha: anamm minerva sen benim kocam mısın yoksa?? benim kocamsan söyle akşam annemin evine gideyim can güvenliğim yok
Allure' Alıntı: Minevra da olmamis, bunlar yoksam herif te aramiza sizmak icin hamis numarasi mi yapiiler. Genişletmek için tıkla ... 😛iha:😛iha: anamm minerva sen benim kocam mısın yoksa?? benim kocamsan söyle akşam annemin evine gideyim can güvenliğim yok
etimelo Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.837 archimim' Alıntı: bende hamiş melek olmuşum da haberim yokmuş Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: 😛iha:😛iha: anamm minerva sen benim kocam mısın yoksa?? benim kocamsan söyle akşam annemin evine gideyim can güvenliğim yok Genişletmek için tıkla ... seni kakılmış seniiii
archimim' Alıntı: bende hamiş melek olmuşum da haberim yokmuş Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: 😛iha:😛iha: anamm minerva sen benim kocam mısın yoksa?? benim kocamsan söyle akşam annemin evine gideyim can güvenliğim yok Genişletmek için tıkla ... seni kakılmış seniiii
arceya Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.838 etimelo' Alıntı: korkma hiiç acımicak heee zor acımicak :çitos: benim koca da gelsin kadın 15'te 1 diyo da, ben azcık pintiyim, o kadar para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... kısım işte birinde öle yarım çağırırsan, yarım para veriyon o kadar koymuyo..
etimelo' Alıntı: korkma hiiç acımicak heee zor acımicak :çitos: benim koca da gelsin kadın 15'te 1 diyo da, ben azcık pintiyim, o kadar para vermek istemiyorum Genişletmek için tıkla ... kısım işte birinde öle yarım çağırırsan, yarım para veriyon o kadar koymuyo..
A archimim Yeni Üye Üye 12 Nisan 2010 #7.839 etimelo' Alıntı: seni kakılmış seniiii Genişletmek için tıkla ... valla kocam yakında gözüme bir kakacak tam kakılmış olacağım.😀
etimelo' Alıntı: seni kakılmış seniiii Genişletmek için tıkla ... valla kocam yakında gözüme bir kakacak tam kakılmış olacağım.😀