2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ay kıslar doğum zamanı yaklaştıkça bana bi haller olmaya başladı yaa
korkuyorum ben ciddi ciddi galiba
ama bunu kendime bile söyleyemiyorum sanırım

ayy korkma kuzum son 100 yilda 6.5 milyar kadin yuzde doksani bizden cok daha kotu sartlar altin dogum yapti, herkes yapabiliyosa biz de yapariz..ben hic korkmuyorum

kısım işte birinde öle yarım çağırırsan, yarım para veriyon o kadar koymuyo..

hm, ii fikir aslında

acımicak tabiii
benim koca da sabah kahvaltıda soruyor sizin gruptan nefes hareketleri yapan var mı diyor, bi de nasıl yapıldığını gösteriyor, te Allahım filmlerde gördüklerini bana uygulamaya kalkıyor, yok dedim bizde kalça hareketi yapan var dedim, aman sen yapma 3 hafta diyor

ayy korkma kuzum son 100 yilda 6.5 milyar kadin yuzde doksani bizden cok daha kotu sartlar altin dogum yapti, herkes yapabiliyosa biz de yapariz..ben hic korkmuyorum
ben de hiç korkmuyodum da
nedense böle bişiler oldu bana
du bakalım ben de öle telkinlerle geçirsem korkumu

geçen gün de kaynanam diyo
korkma tabi canım korkacak ne var nası girdiyse ööle çıkacak diyo.. :çitos:
moral veriyo sağolsun :çitos:

hee dicektim girenle çıkan da aynı boy çünkü :çitos:

dönüyo olabilir belki seninkide sen ne zaman gittin doktora gittnmi hiç yakınlarda

korkma hiiç acımicak

benim koca da gelsin kadın 15'te 1 diyo da, ben azcık pintiyim, o kadar para vermek istemiyorum
bu da benden 🙂 ben de pintiyim sanırım şu anda çok zorlanmıyorum yapıyorum ama bebek olunca işe döndükten sonra ben de mecburen 15 günde 1 yarım gün alıcam el mahkum simdilik sorun yok ama yapıyorum işimi ben hareket oluyor hem.tabi bir dahaki ay alıcam kadını dip köşe temizlik için camları falan sildiricem

bu dediğine sen inandın mı hamiş olmayan melek 🙂 valla isterseler en iyi şartlarda doğum yapsınlar ben gene de tırsarım yaa.
sonuçta çoğumuzun ilk deneyimi. başımıza ne gelecek bilmiyoruz

sabah bi arkadaşımın eşi doğum yaptı. C.tesi için sezaryen randevusu vardı ama bir sebeple dr p.tesi 8:30 a ertelemiş. Kızın sabah 6 da doğum sancısı tutmuş.3400 gr nurrrrrrrtopu gibi bir oğlu olmuş ve çok kolay doğum yapmış.
ben sezaryen istiyorum ya, kesin bööle bir son dakika süprizi ile normal doğururum...