ayy korkma kuzum son 100 yilda 6.5 milyar kadin yuzde doksani bizden cok daha kotu sartlar altin dogum yapti, herkes yapabiliyosa biz de yapariz..ben hic korkmuyorum
hm, ii fikir aslında acımicak tabiii
benim koca da sabah kahvaltıda soruyor sizin gruptan nefes hareketleri yapan var mı diyor, bi de nasıl yapıldığını gösteriyor, te Allahım filmlerde gördüklerini bana uygulamaya kalkıyor, yok dedim bizde kalça hareketi yapan var dedim, aman sen yapma 3 hafta diyor
ayy korkma kuzum son 100 yilda 6.5 milyar kadin yuzde doksani bizden cok daha kotu sartlar altin dogum yapti, herkes yapabiliyosa biz de yapariz..ben hic korkmuyorum
yani simdi 29+3 oldun maşallah oğluşuna yakalamış sat.ını 🙂canım daha cok erken ztn dönmeleri icin ya benim de acaip bişeyler oluyor karnımın icinde sanki cıktı cıkacak ya da baska bişey oluyor dönüyor falan mı acaba?değişik bişey kıvrılıyor gibi içimde ay ödüm kopuyor yahhuuu
bu da benden 🙂 ben de pintiyim sanırım şu anda çok zorlanmıyorum yapıyorum ama bebek olunca işe döndükten sonra ben de mecburen 15 günde 1 yarım gün alıcam el mahkum simdilik sorun yok ama yapıyorum işimi ben hareket oluyor hem.tabi bir dahaki ay alıcam kadını dip köşe temizlik için camları falan sildiricem
bu dediğine sen inandın mı hamiş olmayan melek 🙂 valla isterseler en iyi şartlarda doğum yapsınlar ben gene de tırsarım yaa.
sonuçta çoğumuzun ilk deneyimi. başımıza ne gelecek bilmiyoruz
sabah bi arkadaşımın eşi doğum yaptı. C.tesi için sezaryen randevusu vardı ama bir sebeple dr p.tesi 8:30 a ertelemiş. Kızın sabah 6 da doğum sancısı tutmuş.3400 gr nurrrrrrrtopu gibi bir oğlu olmuş ve çok kolay doğum yapmış.
ben sezaryen istiyorum ya, kesin bööle bir son dakika süprizi ile normal doğururum...