2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bende yiyodum her sabah 4-5 gündür tembellik yapıyorum pekmezin işe yaradığını bende duymuştum bide hurma diyolar çok faydalıymış

tabiki canım normal şartlarda benimkisi de belli olmaz ztn.ben doktorla su kalp ritm bozukluğu hastalığımı konuşucam nasıl olur diye?daha evvel uzun bir süre ilac kullandım ama 10 senedir gayet sağlıklıydım en son 2 sene önce elektro çektirdim bişey cıkmadı fakat son zamanlarda yeniden hortladı uykusuzluk eşliğinde özellikle de geceleri.korktuğumda ve heyecanlandığımda cok aşırı atıyor birden sonra birden yavaşlıyor bu da duru'yu etkiliyor.gecen hareket etmiyor diye gittiğimde cıktı bu sorun ortaya.eğer doktor derse bu bir risk ve bu riski göze almayalım doğumda sorun yaşarız diye mecbur sezeryan olucam ama derse ki bişey olmaz en fazla bayılırsın 🙂 ki kalp doktoruma soruyordum ölücemmi ben ne olacak bu sekilde kalbim hızlanıp yavaşlıcak diyordum o da en fazla bayılırsın diyordu 🙂o geldi aklıma..
ay hayırlısı olsun canım öyle ya da böyle çıkacaklar bir sekilde sağlıklı olsunlar da 🙂

ne biliim, normal doğum gereksiz yere hem kendimi, hem de bebeği zorlamak gibi geliyor bana. ben paşa paşa saatinde gidip, bebişimide ezilmeden çıkartmak istiyorum...

Bende sezaryan istiyorum.Herşey planlı olcakmış gibi geliyo.Tarihi filan beli oluyo ya.Odayı ona göre süsletcem diyorum.Allah nasip ederse kordonunu sakın bı şekılde keseyım,sonra orgunluktan bıtıyosun normal doğumda dıyolar gözun bişey gormuyo diyolar.ve korkuyorum tabi normal doğumdan.Ama bende de içimde hep normal olcakmışım gibi bi his doğuyo.hayırlısı olsun hepimiz için