her sabah ac karnına ya su ile karıştırıyorum yarım su bardağı içiyorum..ya da 4-5 tatlı kaşığı sek yiyorum (rakı içemiyoruz ya pekmezi sek yiyorum 🙂saat sonra da kahvaltı yapıyorum
75 veriyorum ben ama evim uzak 2 dolmuş geliyor, 5 i de yol parası gibi oluyor
ama çok rahat ediyorum, azcık kıyın paranıza valla. hem biz onların yaptığı gibi yapamıyoruz yaa..
Bende sezaryan istiyorum.Herşey planlı olcakmış gibi geliyo.Tarihi filan beli oluyo ya.Odayı ona göre süsletcem diyorum.Allah nasip ederse kordonunu sakın bı şekılde keseyım,sonra orgunluktan bıtıyosun normal doğumda dıyolar gözun bişey gormuyo diyolar.ve korkuyorum tabi normal doğumdan.Ama bende de içimde hep normal olcakmışım gibi bi his doğuyo.hayırlısı olsun hepimiz için
anneler ztn hiç kıyamıyorlar bizlere benim annemde sürekli diyor valla bakıyor ben almıyorum gelip yardım ediyor..yalnız aklıma ne geldi benim kayınvalidem durmadan kadın tutuyor aynı kadını apartman görevlisinin eşini.simdi ben de taşındım ya binaya kadını sadece eve girmeden tuttum temizlik için bir daha da çağırmadım kayınvalidem demiş arada gelin de alcak diye kadın bana sordu ben de su anda lazım değil saol dedim.ben hamile hamile calısırken kadın tutmuyorum kaynanam sağlıklı bir sekilde evde otururken kadını tutuyor 🙂 gülesim geldi düşününce..öyle yaşlı falan da değil görseniz hele 45 anca gösteriyor en cooook o da.
her sabah ac karnına ya su ile karıştırıyorum yarım su bardağı içiyorum..ya da 4-5 tatlı kaşığı sek yiyorum (rakı içemiyoruz ya pekmezi sek yiyorum 🙂saat sonra da kahvaltı yapıyorum
ya bende her sabah pekmezimi yumurtamı eksik etmedim. her akşam meyvemi yedim benim kız gene zayıf
bence birazda bünye meselesi. yediklerim bana yaradı 🙁
anneler ztn hiç kıyamıyorlar bizlere benim annemde sürekli diyor valla bakıyor ben almıyorum gelip yardım ediyor..yalnız aklıma ne geldi benim kayınvalidem durmadan kadın tutuyor aynı kadını apartman görevlisinin eşini.simdi ben de taşındım ya binaya kadını sadece eve girmeden tuttum temizlik için bir daha da çağırmadım kayınvalidem demiş arada gelin de alcak diye kadın bana sordu ben de su anda lazım değil saol dedim.ben hamile hamile calısırken kadın tutmuyorum kaynanam sağlıklı bir sekilde evde otururken kadını tutuyor 🙂 gülesim geldi düşününce..öyle yaşlı falan da değil görseniz hele 45 anca gösteriyor en cooook o da.
Bana da geliyo birisi de fiyatlari kiyaslayayim dedim...Bir de benden baska bakiciya birakcak olan var mi ayarladiniz mi birilerini, ben soruyorum da etrafa fiyatlar ucmus gitmis, belki yatili gurcu bayanlar oluyomus yemek falan da yapiyomus onlardan ayarliycam
ya bende her sabah pekmezimi yumurtamı eksik etmedim. her akşam meyvemi yedim benim kız gene zayıf bence birazda bünye meselesi. yediklerim bana yaradı 🙁