2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ay yapmayın ya bende normal doğurmak için kendimi parçalıycam nerdeyse korkmayın normalden yaa sezeryanın sonrası hep kötü hiç iyi diyen duymadım

banada annem dedi artık en azından ayda bir camlar için al dedi öyle yapıcam bende
anneler ztn hiç kıyamıyorlar bizlere benim annemde sürekli diyor valla bakıyor ben almıyorum gelip yardım ediyor..yalnız aklıma ne geldi benim kayınvalidem durmadan kadın tutuyor aynı kadını apartman görevlisinin eşini.simdi ben de taşındım ya binaya kadını sadece eve girmeden tuttum temizlik için bir daha da çağırmadım kayınvalidem demiş arada gelin de alcak diye kadın bana sordu ben de su anda lazım değil saol dedim.ben hamile hamile calısırken kadın tutmuyorum kaynanam sağlıklı bir sekilde evde otururken kadını tutuyor 🙂 gülesim geldi düşününce..öyle yaşlı falan da değil görseniz hele 45 anca gösteriyor en cooook o da.

ya bende her sabah pekmezimi yumurtamı eksik etmedim. her akşam meyvemi yedim benim kız gene zayıf
bence birazda bünye meselesi. yediklerim bana yaradı 🙁

valla bende canımın kıymetini bilmeye karar verdim artık eşimde diyo çok hırpalıyosun kendini diyo

banada annem dedi artık en azından ayda bir camlar için al dedi öyle yapıcam bende

Bana da geliyo birisi de fiyatlari kiyaslayayim dedim...Bir de benden baska bakiciya birakcak olan var mi ayarladiniz mi birilerini, ben soruyorum da etrafa fiyatlar ucmus gitmis, belki yatili gurcu bayanlar oluyomus yemek falan da yapiyomus onlardan ayarliycam