ayy archiii ne olacak bizim bu halimiz, valla acayip uykusuz hissediyorum su an da kendimi.. bide kedim rutine bağladı.. her sabah 5.30da ağzımın içine kadar gelip uyandırıyo beni, sonra zorla kendini sevdiriyo da sevdiriyo.. sonra kıvrılıyo yanıma, sırtını belime dayayıp ters dönüyo, göbeğini sevdiriyo bide.. ay bende kıyamıyom seviyom.. sonra böle uyku muyku patlıyo..
erkenden kalkıp ne çalışcan kız , ben 7,30 da zor kalkıyorum valla yatağa yapışıyorum kalkmamak için
bizim kedi seranata da o saatte başlıyor zaten . kapıda miyav miyav. deli ediyor beni
ayy archiii ne olacak bizim bu halimiz, valla acayip uykusuz hissediyorum su an da kendimi.. bide kedim rutine bağladı.. her sabah 5.30da ağzımın içine kadar gelip uyandırıyo beni, sonra zorla kendini sevdiriyo da sevdiriyo.. sonra kıvrılıyo yanıma, sırtını belime dayayıp ters dönüyo, göbeğini sevdiriyo bide.. ay bende kıyamıyom seviyom.. sonra böle uyku muyku patlıyo..
Kızlar ya bırı hayrına aslında googledan eskilerle yeni isimleri atsa ne guzel olur.Yabancılık çekıyo ınsan bıraz.sız sıcağı sıcağına öğrenmışınızdır ama.inanın bılmıyenler var
28.haftada okudum, prolaktin sayesinde süt salgılanıyormuş, prolaktinin de anca plasenta vücuttan ayrıldıktan sonra, rahim kendini onarmaya başladıktan sonra seviyesi artıyormuş.