2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nasıl yani anlamadım ???
eski nicklerimizi mi yazalım. benim eski nickim aynı 🙂

ama bazılarının sıvısı geliyormuş. benim göğüsler kupkuru olunca dedim sorun mu var ??

erkenden kalkıp ne çalışcan kız , ben 7,30 da zor kalkıyorum valla yatağa yapışıyorum kalkmamak için
bizim kedi seranata da o saatte başlıyor zaten . kapıda miyav miyav. deli ediyor beni

son 2 ay kaldı, yarım işleri tamamlamaya çalışıyorum, hep eve gidince çalışacam diyorum, akşam gidince canım bişi yapmak istemiyor, sabah erken kalkıp çalışacam diyorum, o da olmuyor

özge ben hala ticker işini halledemedim kuşum ama sen deneme yazanı vururum demişsin 🙂)artık deneme de yapamıcazz

günaydın pembik, deneme yazmana gerek yok ki. eski mesajlarına bakarsın sen de. tickerin onlarda da görünür

aaa ne yapayım yaaa alışmaya çalışıyom en çok da şu smile yapması zor la burda dıhlamak zzor geliyoo:fish:
yoruluyor ınsn dımı dıhlarkeneeee😀
nasıl yani anlamadım ???
eski nicklerimizi mi yazalım. benim eski nickim aynı 🙂

ama bazılarının sıvısı geliyormuş. benim göğüsler kupkuru olunca dedim sorun mu var ??

benmde kuru yark yark kopuyr koprkende acıyr krem kullnyrm artk

Gunaydin guzel annisler.
Bende biraz sonra hastaneye gidiyorum kizimi gormeye
Bir kez daha soracagim kiz mi diye, doktorup ipe dizecek
ama millet kafami utuluyor erkek karnin var diye napim icim rahat etsin bari demi.
Birde diger sikayetlerimden bahsedicem bakalim ne diyecek.
Bi gunaydin diyip oyle kacayim dedim optum hepinizi.

Canım ben hsbsnd.bunu almak istemedim tekrar....:laugh:
ahah
pardın hsbssndabcdefghıi :çitos:

günaydın kuşumm kedin bebekı kıskanmayaaamı basladı yoksa kıss şimdideeennn🙁

kız birkaç tane var zaten yaf alışırsın.
bak etimelo:melmea
allure: sensi
arceya ben zaten ozgecay
sista: ukla
gerisi hep benzer ya da aynı

😛iha:aahha

özge ben hala ticker işini halledemedim kuşum ama sen deneme yazanı vururum demişsin 🙂)artık deneme de yapamıcazz

ehehehehe.. kız niye yapamadın hala