akşam değil de öğlen yazdıklarınıza çok güldüm herkes ticker yapma sevdasına deneme yazmış. sende bir daha deneme yazanı vururum demişisin . ona kahlahalarla güldüm zaten 😛iha:daha bir sürü şey vardı. alışana kadar epey uğraştık siteyle yaa
Kızlar ya bırı hayrına aslında googledan eskilerle yeni isimleri atsa ne guzel olur.Yabancılık çekıyo ınsan bıraz.sız sıcağı sıcağına öğrenmışınızdır ama.inanın bılmıyenler var
28.haftada okudum, prolaktin sayesinde süt salgılanıyormuş, prolaktinin de anca plasenta vücuttan ayrıldıktan sonra, rahim kendini onarmaya başladıktan sonra seviyesi artıyormuş.
erkenden kalkıp ne çalışcan kız , ben 7,30 da zor kalkıyorum valla yatağa yapışıyorum kalkmamak için
bizim kedi seranata da o saatte başlıyor zaten . kapıda miyav miyav. deli ediyor beni
son 2 ay kaldı, yarım işleri tamamlamaya çalışıyorum, hep eve gidince çalışacam diyorum, akşam gidince canım bişi yapmak istemiyor, sabah erken kalkıp çalışacam diyorum, o da olmuyor
Gunaydin guzel annisler.
Bende biraz sonra hastaneye gidiyorum kizimi gormeye
Bir kez daha soracagim kiz mi diye, doktorup ipe dizecek
ama millet kafami utuluyor erkek karnin var diye napim icim rahat etsin bari demi.
Birde diger sikayetlerimden bahsedicem bakalim ne diyecek.
Bi gunaydin diyip oyle kacayim dedim optum hepinizi.
28.haftada okudum, prolaktin sayesinde süt salgılanıyormuş, prolaktinin de anca plasenta vücuttan ayrıldıktan sonra, rahim kendini onarmaya başladıktan sonra seviyesi artıyormuş.
Kızlar ya bırı hayrına aslında googledan eskilerle yeni isimleri atsa ne guzel olur.Yabancılık çekıyo ınsan bıraz.sız sıcağı sıcağına öğrenmışınızdır ama.inanın bılmıyenler var