2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok hoş yaaa🙂puhah öske seni napar kız bılıyonmu öle desen onaa gerçektee

Bide ben de rüyamı anlatayım kızlar... Bu arada 4 gün oldu, yatakta oturarak uyumaya çalışıyorum...Artık yatınca hiç nefes alamıyorum...
Neyse işte hastanedeyim, önce bi iğne yapıyorlar bana sonra soyunuyorum işte, ayakta kesiyolar, dikiyolar, sonra da hamama götürüp yıkıyolar.. Sonra bi kopukluk var, sonra odada yatıyorum... Bitti mi diyorum evet işte bu kadar seezeryan dedikleri diyolar... Bu arada bebeğimi göremiyorum ama sürekli soruyorum... Sonra sizinle konuşuyoruz, korkaca bişi yok, hem bayılmadım, hem acı falan hissetmedim.. Garip bişey falan diyorum.. Sonra karnıma dokunuyorum, karın falan yok... Gerçekten doğurmuşum diyorum... Demekki o yüzden yatabiliyorum diyorum... Öyle uyandım, bi baktım ki elim karnımda, yatıyorum yatakta, nefesim kesilmiş...

Hemen totma baktım açıkta kalmış mı diye, kapalıydı ama ... hah

selam kızlar

vatoz doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice güzel seneler geçirirsin inşallah

arceya senin bebişede maşallah, bende çok özledim gün sayıyorum cumartesi sabah görcem kısçemi

bu hamilelik rüyaları beni fena etkiliyor ya, hepte mehmetle ilgili görüyorum
zavallı rüyamda yaptıkları için sabah sabah gönlümü almak zorunda kaldı😀

gunaydın cnm bnmmm
cok teşekkür ediyorum.
ah bu rüyalarrr ahhhhh aynen bendee kocamla kavga edıyorum bazen oda artıkk savunma olrk bazn bendn once davrnyr ruyamda sana cok kızgınım yanlıs seyler goruyorum dıyor bende sendemi hamilesin diyorum🙂