vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.121 celinee' Alıntı: Afiyet olsun, bebişine sağlık sıhhat olsun... Genişletmek için tıkla ... saol cnm inş🙂
celinee' Alıntı: Afiyet olsun, bebişine sağlık sıhhat olsun... Genişletmek için tıkla ... saol cnm inş🙂
A archimim Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.122 vatoz' Alıntı: off cnm sıkldı işde yaapsın yok buarada kavak yellerı cekımı vardı burda kıslarrrmecburen ugrcm bıryer vardı fazla bakmadımmmm aslıyla denizin sahnesı vardı ehuehheeheh bekleıdm yınemi öpüşcekler ama yok opüşmedilr Genişletmek için tıkla ... ayy o dizi hala yaşıyor mu yaaa. ben fragmanlarına rastlıyorum. 5 dk izleyince bile anlıyorum konusunu. boşuna 2 saat çekmesinler israf valla 🙂
vatoz' Alıntı: off cnm sıkldı işde yaapsın yok buarada kavak yellerı cekımı vardı burda kıslarrrmecburen ugrcm bıryer vardı fazla bakmadımmmm aslıyla denizin sahnesı vardı ehuehheeheh bekleıdm yınemi öpüşcekler ama yok opüşmedilr Genişletmek için tıkla ... ayy o dizi hala yaşıyor mu yaaa. ben fragmanlarına rastlıyorum. 5 dk izleyince bile anlıyorum konusunu. boşuna 2 saat çekmesinler israf valla 🙂
etimelo Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.125 archimim' Alıntı: ayy o dizi hala yaşıyor mu yaaa. ben fragmanlarına rastlıyorum. 5 dk izleyince bile anlıyorum konusunu. boşuna 2 saat çekmesinler israf valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... dimi yaaa, bi de şikayet ediyorlar uzun süreli dizi çekmek zor diye, kısa çeksinler, bize fragman bile yetiyor
archimim' Alıntı: ayy o dizi hala yaşıyor mu yaaa. ben fragmanlarına rastlıyorum. 5 dk izleyince bile anlıyorum konusunu. boşuna 2 saat çekmesinler israf valla 🙂 Genişletmek için tıkla ... dimi yaaa, bi de şikayet ediyorlar uzun süreli dizi çekmek zor diye, kısa çeksinler, bize fragman bile yetiyor
A archimim Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.126 sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun doktora gittin mi ?? ne dedi ??
sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... çok geçmiş olsun doktora gittin mi ?? ne dedi ??
A archimim Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.127 etimelo' Alıntı: dimi yaaa, bi de şikayet ediyorlar uzun süreli dizi çekmek zor diye, kısa çeksinler, bize fragman bile yetiyor Genişletmek için tıkla ... he valla. artık yaprak dökümü ile aşkı memnu yu da fragmanlardan takip ediyorum. nasılsa geri kalan bölümleri boş.
etimelo' Alıntı: dimi yaaa, bi de şikayet ediyorlar uzun süreli dizi çekmek zor diye, kısa çeksinler, bize fragman bile yetiyor Genişletmek için tıkla ... he valla. artık yaprak dökümü ile aşkı memnu yu da fragmanlardan takip ediyorum. nasılsa geri kalan bölümleri boş.
etimelo Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.128 sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sevracığım, geçmiş olsun. Doktora gittin mi canım? Ne dedi?
sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin sevracığım, geçmiş olsun. Doktora gittin mi canım? Ne dedi?
mislina1903 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.129 Cosmopoli' Alıntı: Mislina çok gzelmiş anacım şık da duruyo ii etmişsin güle güle kullan inş. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler canım 🙂
Cosmopoli' Alıntı: Mislina çok gzelmiş anacım şık da duruyo ii etmişsin güle güle kullan inş. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler canım 🙂
mislina1903 Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.130 sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
sevra' Alıntı: bu sabah kanamam oldu kızlar ödüm koptu Genişletmek için tıkla ... Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?