Bende sıkıldım bende gezmek istıyorum ama alışveriş yaptıktan sonra geziyoz bende ağzım açık bişekılde yorulmuş olarak gelıyorum eve.olmazsa haftaiçi parça parça almak kalan eşyalarını.kızlar kirli sepeti aldınızmı bebişlere ben odasına hasır bı sepet alıcam beyaz.orta boy yeter sanırım demi?
ohh ne güzel
inşallah hafta sonu hava güzel olur
bende bebişimi gördükten sonra mehmetle iş yerine gidecem
o çalışırken oralarda 2-3 saat takılcam, tabi alışveriş yapamayacam ama olsun koca göbeğimle gezer dururum
sonra emirgana gideceğiz, lale dönemi bitmeden gitmek istiyorum
seyirde 15 günü kaldı gelcek yok aynı yerlerde diil gibiyiz biz daha fenayız ayrı illerde olanlar en azından hafta sonları görüşüyolar bizde oda mümkün olmuyo
Bende sıkıldım bende gezmek istıyorum ama alışveriş yaptıktan sonra geziyoz bende ağzım açık bişekılde yorulmuş olarak gelıyorum eve.olmazsa haftaiçi parça parça almak kalan eşyalarını.kızlar kirli sepeti aldınızmı bebişlere ben odasına hasır bı sepet alıcam beyaz.orta boy yeter sanırım demi?
ben daha almadım, son alışverişimizi mayıs başı maaşlardan sonra yapacağız
küvet, kirli sepeti, bide bezleri için çöp kutusu alacam
ooo daha çok eksiğim var benim halısı perdesi aydınlatması, benim gecelik pijamam, bebişin yatağı+alez, bebek arabası
gitti paracıklar :meri:
daha almadım kirli sepetini ama bir yerde gördüm hasır üzerlerinde ponpon vardı renk renk. çok beğenmiştim. belki onu alırım. orta boy yeter .zaten sürekli yıkanacak çamaşırları sepet dolmaz bile
evet bu sene çok sıcak olmadı daha geç solar laleler geçen sene bu zamanlar gittiğimizde çok sıcaktı ama gerçekten çok güzel oluyor oralar imkanı olan gidip görsün insanın içi şenleniyor
seyirde 15 günü kaldı gelcek yok aynı yerlerde diil gibiyiz biz daha fenayız ayrı illerde olanlar en azından hafta sonları görüşüyolar bizde oda mümkün olmuyo
ben daha almadım, son alışverişimizi mayıs başı maaşlardan sonra yapacağız küvet, kirli sepeti, bide bezleri için çöp kutusu alacam ooo daha çok eksiğim var benim halısı perdesi aydınlatması, benim gecelik pijamam, bebişin yatağı+alez, bebek arabası gitti paracıklar :meri: