etimelo Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.261 bal kavanozu' Alıntı: o değilde sabah minibüste işe gelirken gerçekten birisi yaptı ama varya ortalık leş gibi koktu yemin ederim ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla ... öööööf sen mi duydun kokuyu :zuha:
bal kavanozu' Alıntı: o değilde sabah minibüste işe gelirken gerçekten birisi yaptı ama varya ortalık leş gibi koktu yemin ederim ölüyorum sandım Genişletmek için tıkla ... öööööf sen mi duydun kokuyu :zuha:
Cosmopoli Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.262 Güneşim sakin ol, olan olmuş artık yer yemez gidicen sanırım akşam kayınvalideye Sinirini bozma artık oğluşun için netcen
Güneşim sakin ol, olan olmuş artık yer yemez gidicen sanırım akşam kayınvalideye Sinirini bozma artık oğluşun için netcen
arceya Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.263 etimelo' Alıntı: benim niye bu kadar çok var ki? geceleyin horul horul uyuyorum, tuvalete kalkmak için saat kuruyorum bebik sıkışmasın diye. gündüz de inanılmaz çok geliyor, niye normal hamileler gibi diilim yaa Genişletmek için tıkla ... ay ben her sabah 5.30 da fix çok sıkışmış olarak uyanıyorum. sonra da bir daha uyuyamıyorum zaten kalkma saatim 6.30 :çitos:
etimelo' Alıntı: benim niye bu kadar çok var ki? geceleyin horul horul uyuyorum, tuvalete kalkmak için saat kuruyorum bebik sıkışmasın diye. gündüz de inanılmaz çok geliyor, niye normal hamileler gibi diilim yaa Genişletmek için tıkla ... ay ben her sabah 5.30 da fix çok sıkışmış olarak uyanıyorum. sonra da bir daha uyuyamıyorum zaten kalkma saatim 6.30 :çitos:
bal kavanozu Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #8.264 kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA
*STELLA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.265 kızlar akşam yediden sonra sıvı tüketmemeye çalışın çok işe yarıyor geceleri
bal kavanozu Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #8.266 etimelo' Alıntı: öööööf sen mi duydun kokuyu :zuha: Genişletmek için tıkla ... evet senmiydin yoksa ortalığı o hale getiren
etimelo' Alıntı: öööööf sen mi duydun kokuyu :zuha: Genişletmek için tıkla ... evet senmiydin yoksa ortalığı o hale getiren
*STELLA* Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.267 bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... uçak çok küçük geldi gözüme ama boyutlarına baktım diğerinden daha büyük odanın genel dekorasyonuylada alakalı ama uçak daha bi yakışır erkek odasına
bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... uçak çok küçük geldi gözüme ama boyutlarına baktım diğerinden daha büyük odanın genel dekorasyonuylada alakalı ama uçak daha bi yakışır erkek odasına
arceya Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.268 bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... valla ikisi de güzel ama odana göre biri uçak biri ejderha.. artık konsepte hangisi uygunsa.. ama ben olsam değişik diye kesin ejderhayı alırdım. benim tırtıla benziyo
bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... valla ikisi de güzel ama odana göre biri uçak biri ejderha.. artık konsepte hangisi uygunsa.. ama ben olsam değişik diye kesin ejderhayı alırdım. benim tırtıla benziyo
etimelo Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.269 bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... bence 2.si daha ii ışık verir, ben 2.sini beğendim bal kavanozu' Alıntı: evet senmiydin yoksa ortalığı o hale getiren Genişletmek için tıkla ... ben duymadım ki kokuyu
bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... bence 2.si daha ii ışık verir, ben 2.sini beğendim bal kavanozu' Alıntı: evet senmiydin yoksa ortalığı o hale getiren Genişletmek için tıkla ... ben duymadım ki kokuyu
celinee Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.270 bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... bence uçak...
bal kavanozu' Alıntı: kızlar ya oylamaya sunmak istiyorum bu avizelerden hangisi güzel? ÇOCUK UÇAK SARK DRAKEY COCUK SA Genişletmek için tıkla ... bence uçak...