2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evt canım almıştım birkaç hafta önce hani özgenin ilk attığı link vardı ya beyaz çiçekli kulplu bir model onu aldım canım

tabi biz ay ay farklı yataklar alıyoruz. şimdi ben mesela 7. ayın içindeyim gittim bu ayıma uygun yatak aldım.
1 ay sonra gidip 8 aylık yatağından alacağım

selamün aleyküm kızlar ben ne kadar çok uyuyorum böyle ya

bende hiç uyuyamıyorum. gece sürekli uyanığım gündüz işteyim zaten.

neyse kızlar haklısınız düşünmeyelim bunları
ama dün duyduğumda çok etkilenmiştim
kızımda tam o sırada tekme yağmuruna tuttu beni oturdum ağladım

Kız Bebek çikolatası, üzerine size özel yazılmış ambalajlarda bebek mevlüt çikolatası
bakın hele hastanede ne dağıtacaksınız siz
çikolatamı yoksa mevlüd şekerini fazlamı yaptıracaksınız
bu çikolatalar ucuz gibi, basit kaçarmı hastaneye
ben bebek şekeri vermeyi düşünüyordum ama bilemiyorum şimdi

efet cnm cok haklısın bencede ıkısnınnde ıyı ve olumsuz yanları var buda artık kaderımıze kalmıs allah hayırlısını versın hepımız için

pembik cim hayırlı olsun gulegule kullansın bebişinnn boşver al gıtsın yuku gıdıyor ustumuzden

saol cnm valla rahatlıyorum böyle liste azaldıkça 🙂 annem sağolsun coğunu halletti de ben cok daralmadım ben sıkılıyorum cok öyle nette de cok gezemiyorum alışveriş için reelde de.gördüm aldım onları ki ztn annem önceden beğenmiş beni o götürdü dükkanlara ben de ok.ledim aldık pzr günü

çokomel dağıtıcam hastanede

annem bebek şekeri alacak onu dağıtırım. evime gelen çok olmaz zaten. herkes uzakta.
aman off bitmez bu masraflar.

dogumdanmı konuşuyosunuz artık bendde sezeryanla yaptım dogumumu kötü yanıda var şimdi spinal istiycem kısmetse bebegimi ilk ben görmek ve narkoz almak istemiyorum ben amelyathanedeyken beraber yattıgımız bi kız sancaıdan akşama kadar bagırdı ve doguramadı en sonunda kalp atışları yavaşladı diye senden önce alabilirmiyiz dediler bende tabiki dedim sonuçta benim bişeyim yok bebek kakasını yemiş ve mosmor dogmuş doktorum iyiki aglıyodu bebek dedi sonra beni aldılar bebek dört kilodan fazla ve benim bnir santim bile açılmam yoktu sancımda yoktu suni sancı vermelerine ragmen bazen hayırlısını dilememk lazım illa sezeryan veya illa normal dememek lazım o an belli oluyo herşey kişiye göre degişiyo bu dogum olayı

ohh ne güzel darısı basıma yaaa