2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sinha hangi sağlık ocağına gittin ???
ben yakacık merkezdekine gidiyorum. çok da iyi ilgilenmişlerdi.haftaya 2. doz aşımı olmaya gideceğim.
uğurmumcunun kendi sağlık ocağına gidiyorum.aslında bugune kadarki hemşireler çok ilgili ve iyiydi.bugun bi salağa denk geldim.

evet bayaaa erken döl aldım 15 yaşımdan yeni gün almıştım

allah korusun yaa .ne acı birşey 9 ay taşı herşeyini al
allah düşmanımın başına vermesin çok üzücü
Amin Allah kimseye yaşatmasın böye birşey...Hakkımızda hayırlısı olsun normal yada sezeryan hiç farketmez kuzucuklar iyi olsunda

aman yok yok
dohtur amcası daha iyi bilir
dohtur teyzesi 🙂

normalde hastane için bebekli çikolatalardan düşünmüştüm ama sonradan emzik ve kese alıp yapıştırmayı kesenin içine de renkli badem sekerlerinden koymayı düşündüm ztn hastaneye cok gelen olmaz biraz alsam yeter diye düşünüyorum ben bakalım.arkasına da gene küçük bir yazı yazarım bu da seker gibi olur.ayrıca da çikolata da alıcam süssüz ama.
mevlüt için de tam karar veremesem de biberon alıcam sanırım bir gidip göreyim de önce

çokomel dağıtıcam hastanede

annem bebek şekeri alacak onu dağıtırım. evime gelen çok olmaz zaten. herkes uzakta.
aman off bitmez bu masraflar.

archi annenin maşallahı var
ne güzel en büyük destekçin
bizde herşeyi mehmetle ben yapıyoruz
evlenirkende böyle olmuştu
kimseye kırılmıyorum herkesin durumu ortada ama bazen insan iç çekiyor işte

ama bne çok uyuyorum ya gece 12 de yatıyorum arada tuvalet faslı ve beratın kaldırmaları sabah on ikide zorla açıyorum gözlerimi bebek dogunca napcaz bakalım

bende hastaneye şeker istiyorum aslında
çonkü düşündüğümde hastaneye ziyarete gelenler daha samimi olduğum arkadaşlarım sevdiğim akrabalarım olacak
uzak olanlar zaten eve gelirler
o yüzden hastanedekilerede bebek şekeri vermek istiyorum ama bakalım
bi eminönüne gidelimde kararı orda veririz