2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
archi annenin maşallahı var
ne güzel en büyük destekçin
bizde herşeyi mehmetle ben yapıyoruz
evlenirkende böyle olmuştu
kimseye kırılmıyorum herkesin durumu ortada ama bazen insan iç çekiyor işte

anneme çok kızıyorum ama dinlemiyor beni. geçen para verdim hepsini de almadı.
bebek konusunda delirmiş durumda.çok zevkle yapıyor ama ben vicdanen rahatsızım

anneme çok kızıyorum ama dinlemiyor beni. geçen para verdim hepsini de almadı.
bebek konusunda delirmiş durumda.çok zevkle yapıyor ama ben vicdanen rahatsızım

niye kuzum içinden geliyorsa bırak yapsın
şimdi annen yapıp kayınvalden yapmadığı için herşey annene kalmış gibi oluyor
sen bundan rahatsızsın sanırım
ama olsun vicdan yapma boşuna torunu sonuçta, onun gözü görmüyordur bişeyi

çokomel dağıtıcam hastanede

annem bebek şekeri alacak onu dağıtırım. evime gelen çok olmaz zaten. herkes uzakta.
aman off bitmez bu masraflar.

benımde aynı canım.Herkes uzakta evıme gelen olmaz.Çoğu hastahaneye gelicek.Orda yapıcam ikramları filan.Aslında gönlümden şöyle 1 tepsi baklava filanda dağıtmak geliyo benim.🙂)))))))Valla masraf çok.Bende kendime para harcamıyom şuan.Hep bebiş için.Ama mevlüt yapamıcam sanırım.İzmire gitmezsem bursada da gelcek kişi sayısı az.hep arkadaş çevresi.Hiçbirimizde mevlütten anlamıyoz.Ama eşimede kızdım mevlüt kıyafeti giymicekmi benim kız diye.Eşimde yemek verelim diyo.yemekde giydir ne istersen diyo.Bi mevlüt kıyafeti alıpda foto çekeyim kızımı barim ilerde fotosu olsun😀

ya kızlar okullar haziranın on sekizinde kapanıyomuş benim için çok geç bu tarrih haziranın başında alsalar zaten benim erken alacaklar ama bu bebegin dogum tarihini kendim ayarlamak ta saçma geliyo bana ne yapıcam ben ya

evet benim bi arkadaşım kendi isteğiyle epidural sezeryan olmuştuda 39. haftadaydı hatta iyi açınca karnını bi bakmışlar kaka yapmış bebek iyiki sezeryan oldun demiş doktor 1-2 gün bekleseydi allah korusun

hee benım kocamda koç kesecekmişşşşş bide bılmem kac tepsı baklava yaptırcakmış🙂 oldu olacak beni kessın bugunun koçu benim😛) cocugaa eksık almaya yuzu yok mılletı doyurcak işteeee hehehe neyse oglum ıcın feda olsun tabe işin şakasııı

mevlüt şart degilki zaten bi KURAN okutursun bilen birine güzel bi dua yaptırırsın illa mevlüt okuncak diye bi şart yok hayırlı evlat olsun mühim olan onun için KURAN okunması dua edilmesi birde akika kurbanı var kızlar bilmiyorum bilginiz varmı