2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

evet canım babannesi okur kuranını sanırım.evet kurban bızdede kesiliyo.Genelde buyukler torunları için kesiyo.Abımlerınkınde fılan hep öyle oldu.kesilip dağıtılıyo.Allahım hayırlısıyla göstersin inş.

anaaaaaaaaaaaaaaaaa öske cok tatlııı ama babayaaaaaamı benzıyo r yaaaaaaafss yoksaa dur bı senın resmıde ınceleyım
gebertirim :çitos:
arceee bu kızı kimseye benzetemedim
sakın tüpçü ya da sütçüye benziyor olmasın

ahahah

Maşallah kızına arceya
Bana baba gibi geldi sanki
seni de gebertirim :çitos:

aynı babası bu özge sana hiç benzemiyo şaka şaka çok tatlı maşallah

seni bidaa gebertirim :çitos:

41 kere masAllah canim yaa, gercekten cok tatli
Bir kez dahi olsun boyle yuzunu goremedim bizim tosbamin ya
neyse saglikli sihatli kavusayim dogumdan sonra gorurum insAllah.

canım benim nazlı senin kızıınn
aslında sen niye isim düşünüyon boşuna anlamadım
kızın ismi belli
naz ya da nazlı :çitos:

şaka bi yana bu arada kızlar.. babasına da benzeyebilir bana da hiç önemli değil. adamı seviyoz ki çocuk yaptık dimi ama 🙂
babasına da benzese hoşuma gider benim.
sağlıklı olsun yeter

etimelom oglumun yıl sonu gösterisi var bi diyorum çocuk hastanelerde telef olmasın o zamanda çok geç oluyo ya daha erken dogarsa bide diyorum biraz erken olursaa toplarım o zamana kadar kendimi ben gidemezsem gösterisine çok üzülür onuda biliyorum bilmiyorum ya şaşırdım

kayınvalidelere moklu bez göndereceğim hediye olarak. geçen annemlere gittik hep beraber. kaynanam annemin aldıklarını da gördü .bir de diyor bazılarını ayır görümcem de kullanırmış.çok bekler onlar.
annem dedi küvetini de alacaktım ama büyük taşıyamayız diye almadım. onu da ben alayım bari dedi kaldı öyle.istemem de zaten almasınlar.

maşallah yağmura cok tatlı yahu ama nasıl anladınız yaff babasına benzediğini ben bişey çözemedim ama çok seker ağzı burnu ay yerim ben onu

41 kere masAllah canim yaa, gercekten cok tatli
Bir kez dahi olsun boyle yuzunu goremedim bizim tosbamin ya
neyse saglikli sihatli kavusayim dogumdan sonra gorurum insAllah.

aynen ben de, elleriyle hep kapatıyor yüzünü oğlum, ama pipi de hep meydanda

şaka bi yana bu arada kızlar.. babasına da benzeyebilir bana da hiç önemli değil. adamı seviyoz ki çocuk yaptık dimi ama 🙂
babasına da benzese hoşuma gider benim.
sağlıklı olsun yeter

şimdi anladım canım

özgeeeee bebikiiin çok tatlıııı maşallah annesi.Ayyyyy Allahımnazarlardan saklasın onu.Ben benzetme yapımıcam görmedim resimlerinizi ama herşeyi yerli yerinde maşallah.Önemli değil kıme enzediği.İki fotoda dedii gibi birbirinden çok farklı.Bende özledim ya.Bakalım kaç kilo oldu.Verse şöyle güzel pozlarda çerçeveletesek bizde.hep beklıyom ama yarım yarım benımkının görüntüleri