2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
olabilr yani ama belkide güzel bişeydir

inşallah iyi birşeydir. valla vururum topuklarından bu sefer🙂

kesin sana altın kaplama intense almıştır

olabilir heee
dün akşamda evi kurcalıyor canı birşeyler çekmiş. bir de bana kızıyor madem evde abur cubur yok niye gelirken al demedin diye.
dedim ben intence i bir hafta bekledim de almadın. sen bir akşam duramıyorsun .kendi boğazlarına gelince hemen herşey olsun istiyorlar.

hepımız aynı dertteyız sanırm cnm ınan bende daha cocugaa kıyfttr battanydr hıc bısı almadım cunku annem alma ben yapıyorum herseyı dedı gelırken okdr esyayı nasıl getırecek bılmıyorum yaaaa ben sadece buyuk esyalrı yatakdır arabadır oto koltugu vs onlrı yapmaya basldm

evet canım bende öyle düşünüyorum zaten onun fikrinide bilmiyorum ya ben şöyle kalın bi alyans istiyorum özel günlerde takmak için yada üçlü set filan bakıyım günler yaklaşınca bi agzını arıycam telefonsa aldırmıycam

haram zıkkım olsun o hırsıza.oğlana tam altın cumhuriyet iste.yapcak durumları var olupda bılerek yapmıylarsa tabi.yoksa herkes almak ister alamaz.Duruma göre.Bende çok merak edıyom bana ne gelcek diye..Yada erkeklerede şöyle isimli künye yaptırıyolar buyukçe fılan anne takıyo koluna hoş duruyo.Valla bana ne gelcek bakalım kayınvaldeden ben de merak edıyorum.

onlar aş eriyor yaa, her tarafta tatlı bekliyorlar

iyi ki sünnet olmuşlar yoksa nasıl duygu sömürüsü yapacaklardı acaba.
hepsinin dilinde bir sünnet. bamya kadar pipileri varmış onunda ucunu kesmişler anlata anlata bitiremiyorlar.

Ben de çeyrek falan takarlarsa diye şöyylee güzel bi laf hazırlıyorum 🙂)))))

ne gerek vardı anne bunların da yarımları çıkmıştı kriz dolayısıyla falan desem mesela nasıl olarr