olabilir heee
dün akşamda evi kurcalıyor canı birşeyler çekmiş. bir de bana kızıyor madem evde abur cubur yok niye gelirken al demedin diye.
dedim ben intence i bir hafta bekledim de almadın. sen bir akşam duramıyorsun .kendi boğazlarına gelince hemen herşey olsun istiyorlar.
arci ben de seninle aynı durumdayım annem inanılmaz masraf yapıyor kayınvalidem daha iğne almadı deliriyorum sinirden tamam sonucta annemin içinden geliyor alıyor onun da torunu ama evlenirken de aynı seyi yaptılar enayi gibi hissediyorum kendimi ! alma diyorum anneme neyse biraz durdurdum simdilik 🙂halıcıdayken beni aramıştı alıyımmı diye mesela ben görmeden hiçbişey alma dedim mahsus...sonra da hemen ben ödedim aldıklarımızın parasını. uyku setini mevlüt kıyafetini hastane valizini bir sürü hastane çıkışı battaniye kıyafet hem de kışlık bile var aralarında yağmurluk bir sürü mont almış ya daha corap mendil badi falan saymıyorum yani.4 hurç dolusu esya.bana gecelik takımı.bir sürü de sey ördü ama kayınvalidem daha iğne almadı ne olacak bilmem doğunca alacakmı acabaaa?bir de ilk torunu kadının ya sadece lafta gelip karnımı seviyor
hepımız aynı dertteyız sanırm cnm ınan bende daha cocugaa kıyfttr battanydr hıc bısı almadım cunku annem alma ben yapıyorum herseyı dedı gelırken okdr esyayı nasıl getırecek bılmıyorum yaaaa ben sadece buyuk esyalrı yatakdır arabadır oto koltugu vs onlrı yapmaya basldm
ahaha kıs telefon isteme onu her zaman yeniletirsin böle takı makı öle ibşi iste, değeri düşmicek bişi.. benimki de diyodu niye alcam ki fln diye dedim o kdr acılar cekecem ben sen de bana teşekkür annamında alacaksın.. o zaman annadı biraz mannak diyoki e ben de sünnet oldum askere gittim. dedim ki kapa çeneni çocukla ne alakası var, biz de her ay adet oluyoruz, 1 haftamız gidiyo her ay :çitos:
evet canım bende öyle düşünüyorum zaten onun fikrinide bilmiyorum ya ben şöyle kalın bi alyans istiyorum özel günlerde takmak için yada üçlü set filan bakıyım günler yaklaşınca bi agzını arıycam telefonsa aldırmıycam
vay be dogrusu kızım olsa bilezik yada künye alırlarda ben erkek olacagı için şansımı çeyreklerde deniycem abisine çekerse çok altın gelir ama abisinin altınlarınıda hırsız çaldı eve girip bide yastıktan tek tek sökerek ne aglamıştım ya
haram zıkkım olsun o hırsıza.oğlana tam altın cumhuriyet iste.yapcak durumları var olupda bılerek yapmıylarsa tabi.yoksa herkes almak ister alamaz.Duruma göre.Bende çok merak edıyom bana ne gelcek diye..Yada erkeklerede şöyle isimli künye yaptırıyolar buyukçe fılan anne takıyo koluna hoş duruyo.Valla bana ne gelcek bakalım kayınvaldeden ben de merak edıyorum.
eşimin bana süprizi varmış 2 gündür sayıklayıp duruyor. çok şaşıracakmışım bakalım ne yapacak 🙂 erkeklerin süprizine pek güven olmaz ama ,inşallah play station falan almaz
olabilir heee
dün akşamda evi kurcalıyor canı birşeyler çekmiş. bir de bana kızıyor madem evde abur cubur yok niye gelirken al demedin diye.
dedim ben intence i bir hafta bekledim de almadın. sen bir akşam duramıyorsun .kendi boğazlarına gelince hemen herşey olsun istiyorlar.
ahaha kıs telefon isteme onu her zaman yeniletirsin böle takı makı öle ibşi iste, değeri düşmicek bişi.. benimki de diyodu niye alcam ki fln diye dedim o kdr acılar cekecem ben sen de bana teşekkür annamında alacaksın.. o zaman annadı biraz mannak diyoki e ben de sünnet oldum askere gittim. dedim ki kapa çeneni çocukla ne alakası var, biz de her ay adet oluyoruz, 1 haftamız gidiyo her ay :çitos:
iyi ki sünnet olmuşlar yoksa nasıl duygu sömürüsü yapacaklardı acaba.
hepsinin dilinde bir sünnet. bamya kadar pipileri varmış onunda ucunu kesmişler anlata anlata bitiremiyorlar.