iyi ki sünnet olmuşlar yoksa nasıl duygu sömürüsü yapacaklardı acaba. hepsinin dilinde bir sünnet. bamya kadar pipileri varmış onunda ucunu kesmişler anlata anlata bitiremiyorlar.
ahaha kıs telefon isteme onu her zaman yeniletirsin böle takı makı öle ibşi iste, değeri düşmicek bişi.. benimki de diyodu niye alcam ki fln diye dedim o kdr acılar cekecem ben sen de bana teşekkür annamında alacaksın.. o zaman annadı biraz mannak diyoki e ben de sünnet oldum askere gittim. dedim ki kapa çeneni çocukla ne alakası var, biz de her ay adet oluyoruz, 1 haftamız gidiyo her ay :çitos:
iyi ki sünnet olmuşlar yoksa nasıl duygu sömürüsü yapacaklardı acaba.
hepsinin dilinde bir sünnet. bamya kadar pipileri varmış onunda ucunu kesmişler anlata anlata bitiremiyorlar.
haram zıkkım olsun o hırsıza.oğlana tam altın cumhuriyet iste.yapcak durumları var olupda bılerek yapmıylarsa tabi.yoksa herkes almak ister alamaz.Duruma göre.Bende çok merak edıyom bana ne gelcek diye..Yada erkeklerede şöyle isimli künye yaptırıyolar buyukçe fılan anne takıyo koluna hoş duruyo.Valla bana ne gelcek bakalım kayınvaldeden ben de merak edıyorum.
yok okadrını yapamazlar şimdi biliyorum almak isterler ama alamzlar şimdi düşüncelidirler ya geçen bişeyler almaya gittik dedeyide götürdük pazarlık yapsın diye adam kendi ödiycek hatta neyi begeniyosan onu al dedide eşim yok ona ne gerek var yok şuna ne gerek var delirtti beni
senınkılerın ılk ve tek torunu.valla çeyrek takarlarsa az bıle söylenmiş olursun.Yok ama işeyler takarlar bence ii bişey takarlar sanada kızınada.Ben durumu olupda takmayanlara gıcık oluyom ya.Adamdan saymıyomuş gibi.Pis kurnazlar...
tabi canım aynen öle yani.. sünnet oldum askere gittim.. hep ağızda.. duyanda askerlik yaptı sanacak ankarada yedek subay olarak çalışır gibi askerlik yapmış
izmirle alakalı değil be kuzummm herkessin kendi düşüncesi yanee ama bizimkiler ve çevremizdekiler genelde bilezik ama ankarayı ve kaynanamları heççç bilmemmmmmmmmmmmm
inşallah iyi birşeydir. valla vururum topuklarından bu sefer🙂
olabilir heee dün akşamda evi kurcalıyor canı birşeyler çekmiş. bir de bana kızıyor madem evde abur cubur yok niye gelirken al demedin diye. dedim ben intence i bir hafta bekledim de almadın. sen bir akşam duramıyorsun .kendi boğazlarına gelince hemen herşey olsun istiyorlar.