yok okadrını yapamazlar şimdi biliyorum almak isterler ama alamzlar şimdi düşüncelidirler ya geçen bişeyler almaya gittik dedeyide götürdük pazarlık yapsın diye adam kendi ödiycek hatta neyi begeniyosan onu al dedide eşim yok ona ne gerek var yok şuna ne gerek var delirtti beni
ozamn başka tabi canım.bayılıyom öyle dedelere ya.Elinde ne varsa vermeye çalışıyo en azından.Eşinde kıyamıyodur babasına haklı olrak.Boşver Allah daha çok verir size inş.böyle yaptıkça
neyse kızlar ben çıktım benimkinin dondurma yemesi bitti bu ameliyat dodurmasına yaradı çocugun bıkmadda iki kilo yedi nerdeyse biraz ona bkıyım daha pijamalrım üstümde yatagımın nevresimlerini degiştirim herkese iyi akşam üstleri
Kizlar ben geldim sonunda, egitim vardi bi turlu milletin icinde acamadim... bu altin mevzusunu ben hic dusunmemistim, isimi sansa birakmiyim ben kocama da annelere de siparisleri vereyim
biz de o şekilde düşünüyoruz, 1-2 günlükken yapalım diye
kayınvalide görmüş, ince penyeden yeni doğanlar için sünnet kıyafetleri varmış,
hastaneden çıkartırken giydiririz diyo
ama ben beğenmiyorum sünnet kıyafetlerini
senınkılerın ılk ve tek torunu.valla çeyrek takarlarsa az bıle söylenmiş olursun.Yok ama işeyler takarlar bence ii bişey takarlar sanada kızınada.Ben durumu olupda takmayanlara gıcık oluyom ya.Adamdan saymıyomuş gibi.Pis kurnazlar...
Ya durumları olmasa hiç ağzımı bile açmam. Ama içten gelmiyo sadece bana değil yani herkese öyleler. Torun gelince açılırlar azcık dedik ama henüz tık yok bakalım anca gemi turu falan araştırıyorlar bizimkiler temmuza.
bazen bi gelenler geliyo bana ama şimdilerde amannn neyse sağlık olsun da diğer şeyler önemli değil modundayım. Doktor kendi hallerine bırakmamız gerektiğini söyledi
biz de o şekilde düşünüyoruz, 1-2 günlükken yapalım diye
kayınvalide görmüş, ince penyeden yeni doğanlar için sünnet kıyafetleri varmış,
hastaneden çıkartırken giydiririz diyo
ama ben beğenmiyorum sünnet kıyafetlerini
tabi canım aynen öle yani.. sünnet oldum askere gittim.. hep ağızda.. duyanda askerlik yaptı sanacak ankarada yedek subay olarak çalışır gibi askerlik yapmış
Ya durumları olmasa hiç ağzımı bile açmam. Ama içten gelmiyo sadece bana değil yani herkese öyleler. Torun gelince açılırlar azcık dedik ama henüz tık yok bakalım anca gemi turu falan araştırıyorlar bizimkiler temmuza.
bazen bi gelenler geliyo bana ama şimdilerde amannn neyse sağlık olsun da diğer şeyler önemli değil modundayım. Doktor kendi hallerine bırakmamız gerektiğini söyledi