asfada Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #8.461 vatoz' Alıntı: buarada 31+0 oldum yafss😀 Genişletmek için tıkla ... kutlyalımmmmmmm:meçhul:😱rkide::ağaç::eco:
vatoz' Alıntı: buarada 31+0 oldum yafss😀 Genişletmek için tıkla ... kutlyalımmmmmmm:meçhul:😱rkide::ağaç::eco:
arceya Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.463 archimim' Alıntı: dünde benim aklıma geldi msj atayım dedim unuttum akşama gidince arayayım ne yapmış ne etmiş. Genişletmek için tıkla ... ay inşallah bebiş de kendi de iyilerdir ya
archimim' Alıntı: dünde benim aklıma geldi msj atayım dedim unuttum akşama gidince arayayım ne yapmış ne etmiş. Genişletmek için tıkla ... ay inşallah bebiş de kendi de iyilerdir ya
lovefun Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.464 Ben kaçtım kızlar öptüm sizi de... Bu arada eşim de başımda doğuma da kızlarla gircen herhalde diyoo Bi de dedi ki bi bakmışsın kızlardan biri babam ( bilgisayar kursuna gidiyor da bu aralar kayınpedercim)
Ben kaçtım kızlar öptüm sizi de... Bu arada eşim de başımda doğuma da kızlarla gircen herhalde diyoo Bi de dedi ki bi bakmışsın kızlardan biri babam ( bilgisayar kursuna gidiyor da bu aralar kayınpedercim)
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.465 asfada' Alıntı: kutlyalımmmmmmm:meçhul:😱rkide::ağaç::eco: Genişletmek için tıkla ... ay dusunsenıze normalde ıznım baslıyor aama neysee yaa sonrasını dusunerek mutlu olmak ıstyrm hadı kutlayalımmmm
asfada' Alıntı: kutlyalımmmmmmm:meçhul:😱rkide::ağaç::eco: Genişletmek için tıkla ... ay dusunsenıze normalde ıznım baslıyor aama neysee yaa sonrasını dusunerek mutlu olmak ıstyrm hadı kutlayalımmmm
vatoz Aktif Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.466 lovefun' Alıntı: Ben kaçtım kızlar öptüm sizi de... Bu arada eşim de başımda doğuma da kızlarla gircen herhalde diyoo Bi de dedi ki bi bakmışsın kızlardan biri babam ( bilgisayar kursuna gidiyor da bu aralar kayınpedercim) Genişletmek için tıkla ... puha ben kımım sanıyorsun ızmırden sneı takıpdeyımmm gelinnn🙂🙂 nihah
lovefun' Alıntı: Ben kaçtım kızlar öptüm sizi de... Bu arada eşim de başımda doğuma da kızlarla gircen herhalde diyoo Bi de dedi ki bi bakmışsın kızlardan biri babam ( bilgisayar kursuna gidiyor da bu aralar kayınpedercim) Genişletmek için tıkla ... puha ben kımım sanıyorsun ızmırden sneı takıpdeyımmm gelinnn🙂🙂 nihah
pembik Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #8.467 archimim' Alıntı: bende kaynanamları gemi ile mars a göndermeyi düşünüyorum. 20 sene de anca giderler Genişletmek için tıkla ... benimkileri de bu gezi programına dahil edebilirmiyiz lüfffffeeeeen
archimim' Alıntı: bende kaynanamları gemi ile mars a göndermeyi düşünüyorum. 20 sene de anca giderler Genişletmek için tıkla ... benimkileri de bu gezi programına dahil edebilirmiyiz lüfffffeeeeen
arceya Yeni Üye Üye 13 Nisan 2010 #8.468 archimim' Alıntı: dae ile elh nerde hiç gözükmediler?? bugün herkes kayıp Genişletmek için tıkla ... elh iki gündür bebek odası yerleştiriyo.. teyzeleri kuzenleri fln gidecekti. e yarın da kocasının izin günü, yine gelemez. dae de bugün doktora gidecekti, belki kocası da izin alacaktı ama bilmiyom naaptı
archimim' Alıntı: dae ile elh nerde hiç gözükmediler?? bugün herkes kayıp Genişletmek için tıkla ... elh iki gündür bebek odası yerleştiriyo.. teyzeleri kuzenleri fln gidecekti. e yarın da kocasının izin günü, yine gelemez. dae de bugün doktora gidecekti, belki kocası da izin alacaktı ama bilmiyom naaptı
asfada Hamiş Melek 13 Nisan 2010 #8.470 vatoz' Alıntı: puha ben kımım sanıyorsun ızmırden sneı takıpdeyımmm gelinnn🙂🙂 nihah Genişletmek için tıkla ... hahahhaha
vatoz' Alıntı: puha ben kımım sanıyorsun ızmırden sneı takıpdeyımmm gelinnn🙂🙂 nihah Genişletmek için tıkla ... hahahhaha