anaaaaaaaaaaaaaaaaummm kıss kayınvalıdem bana askılık hedıye almış olmasınnn ayyy inş öle bişi yapmamışlardır kactır taktılar benm eve geldıkce ceketlerını asacak yer yokmussss kapının onune bulalımda alalım biz dıyee saflar evde koyacak yer olsa alırım ben zaten hemde söle en guzelındeee ayy bak şimdi korktum yaa ztn kacgundr eşime solıcektım alcaklarsa almasınlr evde koycak yer yok dıyeeee
anaaaum bizimki babaya benzerse hiç susmaz, sürekli herşeyi sürekli en ince detayına kadar anlatır, aynı evin içinde bi tane daaa nasıl ocak hiç düşünemedim
anaaaaaaaaaaaaaaaaummm kıss kayınvalıdem bana askılık hedıye almış olmasınnn ayyy inş öle bişi yapmamışlardır kactır taktılar benm eve geldıkce ceketlerını asacak yer yokmussss kapının onune bulalımda alalım biz dıyee saflar evde koyacak yer olsa alırım ben zaten hemde söle en guzelındeee ayy bak şimdi korktum yaa ztn kacgundr eşime solıcektım alcaklarsa almasınlr evde koycak yer yok dıyeeee
yanlız ben bekliyorum eşinden böyle şokluk bi hediye
kızlar şaka maka derken vatoza diyordun başıma gelecek sanırım benim bugün acayip sancım var, yani gaz sancım akşamda misafirliğe gideceğiz, iyice sıkıştıracak beni
ohh bende birktrym sole gaz yapack seyler yıymde gorsunler aksam ztn arayıp duryrlar herks aksama oraya gelıyormus aman yaaaa ansur kız benm yerımede ansur sessız olursa kokuyuda ılk duymazsan problem yok guven bana