ha söledimi benim sevgülüm temam o zamaaaaan bende hiç bilmiyonuzda sormuyonuz sandım
ay kızlar size bişi diyimmi çok geciktirmeyin şu yıkama ütüleme işini öle basit ve hızlı ilerlemiyo kocaaaa bir salon cici serdik(foto cektim görürsünüz h 1 gün kuruması beklendi bugünde ütü yapıldı 2 kuzen nöbetleşe ütülediler en son dolaba yerleştirdik çok şükür bana iş düşmedi ama dayanamadım bende bişiler yapmak istedim 2 gündür resmen ağırlaştım ama çok net hissediyorum
bi annem var, gelirim diyor ama bakalım oda gelebilecekmi
yıkayıp kurutma kolayda
dolapların temizleme ve ütü işi zor
iş başa düşerse yapacak bişey yok
dolapların kokusu çıksa hemen başlayacam yıkamaya ama daha kokusu çıkmadı
evet kuzu zorlamıyorum kendimi hiç buaralar bakalım yarın 1 haftalık ilaç tedavim bitiyo kontrole gidicem yarın belli olcak devam edip etmeyeceğimize ilaç ve istirahata
bi annem var, gelirim diyor ama bakalım oda gelebilecekmi yıkayıp kurutma kolayda dolapların temizleme ve ütü işi zor iş başa düşerse yapacak bişey yok dolapların kokusu çıksa hemen başlayacam yıkamaya ama daha kokusu çıkmadı
bende sabahtan kendim başladım ütüye bekleyemedim yere çarşaf serdim valla oturdum sonra eşim aradı dedim başladım ben çok pis çemkirince bıraktım aslında yavaş yavaş kendinde yaparsın kuzum sadece uzun sürer o kadar