bal kavanozu Hamiş Melek 14 Nisan 2010 #8.571 arceya' Alıntı: ben Cumartesileri de çalışıyorum ve çıkmama 26 iş günü var. 23 nisanı düş 25 kaldı 23 nisan ertesi belki izin alırım ctesi için, kaldı 24 bide 2 gün fln doktordan rapor almayı düşünüyorum bi ara :çitos: kaldı 22 iş günü :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben mayıs sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum o yüzden saha çok var saymadım bile offf
arceya' Alıntı: ben Cumartesileri de çalışıyorum ve çıkmama 26 iş günü var. 23 nisanı düş 25 kaldı 23 nisan ertesi belki izin alırım ctesi için, kaldı 24 bide 2 gün fln doktordan rapor almayı düşünüyorum bi ara :çitos: kaldı 22 iş günü :çitos: Genişletmek için tıkla ... ben mayıs sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum o yüzden saha çok var saymadım bile offf
Cosmopoli Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.572 aYNENNNNNNNNNNNNNNNNNN leach' Alıntı: bugünü saymassak son 16 iş günü... Genişletmek için tıkla ...
asneba Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.573 Cosmopoli' Alıntı: aYNENNNNNNNNNNNNNNNNNN Genişletmek için tıkla ... Bugünü saymazsam 18 iş günü kzlar.Acayip az kalmış ya...ben daha çalışcam sanıyodum.sabahda patron sen burdan gitcen doğuma heralde diyo....
Cosmopoli' Alıntı: aYNENNNNNNNNNNNNNNNNNN Genişletmek için tıkla ... Bugünü saymazsam 18 iş günü kzlar.Acayip az kalmış ya...ben daha çalışcam sanıyodum.sabahda patron sen burdan gitcen doğuma heralde diyo....
asfada Hamiş Melek 14 Nisan 2010 #8.574 günAydınnnnnnnnnn koca göbüşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cosmopoli Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.575 bİ ARKADAŞIM OLMUŞTU ÖLE.. AKŞAM MESAİ BİTTİ SABAH DOĞUM YAPMIŞTI =)) asneba' Alıntı: Bugünü saymazsam 18 iş günü kzlar.Acayip az kalmış ya...ben daha çalışcam sanıyodum.sabahda patron sen burdan gitcen doğuma heralde diyo.... Genişletmek için tıkla ...
bİ ARKADAŞIM OLMUŞTU ÖLE.. AKŞAM MESAİ BİTTİ SABAH DOĞUM YAPMIŞTI =)) asneba' Alıntı: Bugünü saymazsam 18 iş günü kzlar.Acayip az kalmış ya...ben daha çalışcam sanıyodum.sabahda patron sen burdan gitcen doğuma heralde diyo.... Genişletmek için tıkla ...
sevra Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.576 asneba' Alıntı: nasıl canım genel aneztesidemi düşünüyosun.Ben onu hiç düşünmedim şimdiye kadar.ama kızçe dünyaya gelirken onu görmek istiyorum Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... işte ona karar veremedim genel spinal epidural hiç bilmiyorum üçününde istemediğim tarafları var nolcak bilmem
asneba' Alıntı: nasıl canım genel aneztesidemi düşünüyosun.Ben onu hiç düşünmedim şimdiye kadar.ama kızçe dünyaya gelirken onu görmek istiyorum Allah nasip ederse Genişletmek için tıkla ... işte ona karar veremedim genel spinal epidural hiç bilmiyorum üçününde istemediğim tarafları var nolcak bilmem
sevra Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.577 bal kavanozu' Alıntı: günaydın herkese ne doğumu ya bu böyle sürüp gitmiycekmiydi iyiydi böyle Genişletmek için tıkla ... bencede böyle gayet iyi böyle devam edelim bi süre daha
bal kavanozu' Alıntı: günaydın herkese ne doğumu ya bu böyle sürüp gitmiycekmiydi iyiydi böyle Genişletmek için tıkla ... bencede böyle gayet iyi böyle devam edelim bi süre daha
Cosmopoli Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.579 Günaydın bebekimmmmmmmmmmmmmmm asfada' Alıntı: günAydınnnnnnnnnn koca göbüşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ...
Günaydın bebekimmmmmmmmmmmmmmm asfada' Alıntı: günAydınnnnnnnnnn koca göbüşlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Genişletmek için tıkla ...