vatoz nasıl geçti doğum günün,
bende dünkü misafirlikten sonra bu son dedim, bidaha kimse beni doğumdan önce akraba ziyaretlerine götüremez, çok rahatsız oldum
vatoz nasıl geçti doğum günün, bende dünkü misafirlikten sonra bu son dedim, bidaha kimse beni doğumdan önce akraba ziyaretlerine götüremez, çok rahatsız oldum
vatoz nasıl geçti doğum günün, bende dünkü misafirlikten sonra bu son dedim, bidaha kimse beni doğumdan önce akraba ziyaretlerine götüremez, çok rahatsız oldum
evet bende hafta sonu gittim kayınvalidemlere zaten gidene kadar midem ağzımdan çıkcak gibi oldu 1 saat yol ve yolda midem kötü oluyo ayrıca gece orda kaldık ve hiiiiçççç rahat edemedim uzana kısala oturdum ayağını bacağını uzat die tutturuyolar nasıl uzatcan canım koca koca insanların yanında zaten samimiyette yok ayda yolda bi görüyorum çok rahatsız oldum ve doğum yapana kadar bende gitmem birdaha ama doğum yaptıktan sonrada bebekle daha zor olur biyerlere yatıya gitmek o zaman hiç gitmem
valla cnm cok guzel deıldı ama insanlar hazırlanmıslr pasta lar yemekler vs kayın valıdem bıtane tulden bişi hınt işi bluz almıs sıskoyumyaaa bolbol gıyersın rahat rahat dıye guzel bişidi teşekkür ettim🙂 kocamda bıraz geç geldi işleri younya saat istyordum baana saat almıs ama ben begenmedım bırazda kızgındım bakmadım bile hedıyesıne bırazcık ayıp ettım 🙂 bide canta almış kucuk spor beyaz bişi hiçde tarzım deıl oda🙂🙂 eheheheeh ama almış. saatı degıstırırz dedı ıstedııgını alırsın falan dedı . zaten karnım dun cok agrıdı kramplar gırıyordu nedenseee oturmakdan surekli sanırım hep sızlandım evede gıtttık aglama krızı tuttu agladım bırsuru kocamda azcık tesellı ettı 🙁 buarada sol tarafıma asla yatamıyorum gece cok denedım olmadı mıdemle karnım arasına cok sıddetlı bişi batıyor ozmn dun gece cok fazla olduu bende saga yatmaya calstım geneldeee yanıı monoton sıkıcı birdogum gunuyduuu🙂