2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
seneye bebeğinle daha içaçıcı biyerlerlerde kutlarsın cnm sıkma cnmnı

Ya sanırım benimde yatma olayım artık son buldu... Bundan sonra oturarak uyumaya alışacağım... Hatta dün gece 3 saat hiç uyanmadan uyumuşum bile..

sen hamilelikten dolayıda iyice duygusallaştın sanırım canım eşinde üzülmüştür eminim akşam ama güzel geçmiş kayınvalidenin en azından senin için hazırlık yapmasıda çok güzel bişey

ne yaptın yoksa tutamadınmı kendini

keşke tutamasaydım ya
ev sahibi odada sigara içti tabi bişey diyemedim
camın yanına oturup camı açtım bende, ama çok sinirim bozuldu
hafif kasıklarımda ağrıyordu, bide bu sinir
bu arada karısınada kalp pili takılmıştı, geçmiş olsun ziyaretiydi
insanda biraz düşünce olacak,
ama kendi karısını düşünmeyen adam benimi düşünecek
1 saat zor dayandım

saygısız

aaa ne düşüncesiz adam mış ya hakikatten ben eskiden zaten salonda felan içirmezdm çok nadir ancak şimdi evde asla içirmiyorm çok rahatsız oluyorum

kızlar recepivedikten haberler getirdim
hala yatıyormuş doğum falan olmamış çok şükür. biz artık başka sitedeyiz dedim . facedeki sayfadan bulur bizi. ama pek nete gireceğini sanmıyorum.
cuma da kontrole gidecekmiş oğlu iyiymiş.
hepinize selamları var. haberler böyle 🙂

istediğin gibi gitmedi ya, ne olursa içine sinmez zaten
aynen dün gece kayınvaldemleri evlerine bıraktık bende yolda başladım sessiz sessiz ağlamaya
evdede boşaldı bütün sinirim sitresim çok tutmuştum kendimi
mehmette susturmaya çalışıyor ama ne mümkün, kızımızla ilgili benimle ilgili güzel şeyler söylüyor, ben iyice kötü oluyorum daha çok ağlıyorum, zavallı ne yapacağını şaşırdı
ama bana ders oldu, bu sondu zaten bundan sonra bebişimlede bu yaz ya hiç gitmem biyere yada çok yakınlara, sayılı olur