2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aman boşver ya son zamanlarımız otururuz evimizde rahat rahat. valla bize kimse acımıyor biz mi milletin evine gideceğiz bir de.evde bile şekilden şekle giriyorum otururken , dışarıda hiç duramıyorum

Güneşim takılma boşver, sneye inş. istedğn gibi kutlarsın
Belki kendi ailenle falan bi araya gelrsn kimbilir
Kocana da fazla kızma boşvr inan hepsi aynı
Benm eşimde öle yaptı, eltimde bi araya gelip pasta kestik
Halbuki başbaşa kutlamyı istedğimi sölemiştm
Hiç üzme tatlı canını boşver

Günaydın haziran bebişlerinin güzel annelerii
Nasılsınız bakalım? Güzel bir gün olması dileğiyle hepinize. işim var bugün 1-2 saatlik ama takipteyim sizi.
Bu arada dün kızımın odası geldiiii sürpriz yaptı bize. Gerçi bizimki genç odası şeklinde park yatak aldığım için öyle tercih ettik. Bi tek yatak başlığı gelmedi henüz hazır değilmiş. Perde ve halısını da oda geldikten sonra karar veririz demiştik onları ayarlamak kaldı şimdilik. Ama dediğiniz gibi akşam bi eşim girip bakıyo bi ben çok komik oluyo valla.

Ben dün gece bebeğimin hareketlerinden çok yoruldum ve yeter artık diye çığlık attım
yani yorulur bi bebek bu nedirt böle dedim
Soınra rüyamda bebeğimi gördüm ama hiç ii görmedim
Sanırım kızdığımdan ötürü böle gördüm çok pişman oldum ama =((((

hoşgeldin mazlum

ayy kızlar ben bu gece gene saçma salak rüyalar gördüm.
bizim işyerindeki şoförün yanında kocamla öpüşüp koklaşıyoruz, sonra da diyorum çocuğa da ayıp oluyor, yanında yaptıklarımıza bak

sonra doğum yapmışım ama 5 aylık civarında bir sürü bebek var. benim kızımı da getireceklermiş ama bir türlü getiremiyorlar, meraktan çatladım kızım nerde diye. bebeklerde hep sarışın mavi gözlüydü

en son da sibel can ın konserine gitmiştim kocamın saati çaldı da uyandım allahtan

Son düzenleme:

ay be güzel hayırlısı olsun benimde ctesi gelicek çok heycanlıyım şimdiden yaa

Hayırlı olsun sağlıcakla yatsın inş. bebeğin odada