kızlar recepivedikten haberler getirdim hala yatıyormuş doğum falan olmamış çok şükür. biz artık başka sitedeyiz dedim . facedeki sayfadan bulur bizi. ama pek nete gireceğini sanmıyorum. cuma da kontrole gidecekmiş oğlu iyiymiş. hepinize selamları var. haberler böyle 🙂
ayy kızlar ben bu gece gene saçma salak rüyalar gördüm.
bizim işyerindeki şoförün yanında kocamla öpüşüp koklaşıyoruz, sonra da diyorum çocuğa da ayıp oluyor, yanında yaptıklarımıza bak
sonra doğum yapmışım ama 5 aylık civarında bir sürü bebek var. benim kızımı da getireceklermiş ama bir türlü getiremiyorlar, meraktan çatladım kızım nerde diye. bebeklerde hep sarışın mavi gözlüydü
en son da sibel can ın konserine gitmiştim kocamın saati çaldı da uyandım allahtan
Ah balım ya ne gece ne gündüz durmuyo ama
Artık karnım acıyo inan iğne iğne oluyo tenim
Hiç mi durmaz yani, sürekli hareket halinde uyuyamıyom da bide=(((
Günaydın haziran bebişlerinin güzel annelerii
Nasılsınız bakalım? Güzel bir gün olması dileğiyle hepinize. işim var bugün 1-2 saatlik ama takipteyim sizi.
Bu arada dün kızımın odası geldiiii sürpriz yaptı bize. Gerçi bizimki genç odası şeklinde park yatak aldığım için öyle tercih ettik. Bi tek yatak başlığı gelmedi henüz hazır değilmiş. Perde ve halısını da oda geldikten sonra karar veririz demiştik onları ayarlamak kaldı şimdilik. Ama dediğiniz gibi akşam bi eşim girip bakıyo bi ben çok komik oluyo valla.
ben de dün akşam kaynanadan döndük, odada soyunuyorum. benimki geldi. bakıyo gülüyo bana.. bak bak ayıya bak.. çok mu şekşiyim dedim bende.. bana diyo ki, yaaa evet akıyo üstünden :zuha: nan eşşek koca kavgada sölenmez.. soora da diyo ki, çok şirinsin..
Dün sabah ben de yataktan İRİ YARATIĞIM benim diye kaldırıldım. Sonra da pis pis gülüyo ay çok şirin oldun sen diye
Alt tarafı 9 kilo aldım halbuki ama son 1 haftadır sabahları özellikle yüzüm daha bi şiş uyanıyorum
ben de dün akşam kaynanadan döndük, odada soyunuyorum. benimki geldi. bakıyo gülüyo bana.. bak bak ayıya bak.. çok mu şekşiyim dedim bende.. bana diyo ki, yaaa evet akıyo üstünden :zuha: nan eşşek koca kavgada sölenmez.. soora da diyo ki, çok şirinsin..
dünde şirket katalogu çıkmıştı eve götürdüm. benimkisi resmi gördü diyor vay tosuna bak
dedim gebertirim seni. zaten canım sıkkın hamile halimle en öne koydular beni dombili çıkmışım resimlerde
Dün sabah ben de yataktan İRİ YARATIĞIM benim diye kaldırıldım. Sonra da pis pis gülüyo ay çok şirin oldun sen diye
Alt tarafı 9 kilo aldım halbuki ama son 1 haftadır sabahları özellikle yüzüm daha bi şiş uyanıyorum