ben de aynısını yapıyorum. hepsini yıkayıp kurutuyorum güzelce saklama kaplarına alıyorum. Hem daha uzun süre dayanıyorlar hem de salata yaparken aşırı kolay oluyor. Gerçi ilk etabı biraz yorucu ama sonrası rahat özellikle çalışırken
biz zeytinyağlıcıyız. evimizde ekmek olmasa bile z.yağlı mutlaka olur. eşim bi de çorbasız oturmaz sofraya, ben de salatasız. yani bu üçlü fiks bizde. canımız isterse sağını solunu süsleriz başka şeylerle.
ben evde olduğum için çok zorlanmıyorum yemek yaparken yavaş yavaş yapıyorum 11-12 de başlıyorum yemeği ikiye doğru hazır oluyor bide mehmet sağolsun bu konuda çok hassas, bende aşırı kansızlık olduğundan takip ediyor yediklerimi bigün önceden mutlaka sorar yarın ne yiyeceksin diye haftada kaç gün et yemeği yedim kaç gün sebze yemeği yedim, balık yedim mi hep takip eder dünde diyor bu hafta daha hiç et yemedin bide bezelyenin yanına köfte yap, dedim oldu, uğraşamam o kadar
evet haklı canım.bencede benım doktorum mutlaka et ve balığı eksık etme haftada 3 kere yemelisin en az dedi.iş yerındede sebze çıktığı oluyo.öyle tamamlıyoruz açığı.Bende zeytinyağlı yemekleri çok sevıyorum ama et ağırlıklı yer olduk.Ispanak pişireyım bugün bende.ama yediğimiz bellı. haftada 2 gün balık,1gun et,1 gun tavuk,1 gün mantar,1 gun kalıyo sebzeye.cumarteside dışarda yiyoz.Zor ya yemek derdi.
evet haklı canım.bencede benım doktorum mutlaka et ve balığı eksık etme haftada 3 kere yemelisin en az dedi.iş yerındede sebze çıktığı oluyo.öyle tamamlıyoruz açığı.Bende zeytinyağlı yemekleri çok sevıyorum ama et ağırlıklı yer olduk.Ispanak pişireyım bugün bende.ama yediğimiz bellı. haftada 2 gün balık,1gun et,1 gun tavuk,1 gün mantar,1 gun kalıyo sebzeye.cumarteside dışarda yiyoz.Zor ya yemek derdi.
ben de aynısını yapıyorum. hepsini yıkayıp kurutuyorum güzelce saklama kaplarına alıyorum. Hem daha uzun süre dayanıyorlar hem de salata yaparken aşırı kolay oluyor. Gerçi ilk etabı biraz yorucu ama sonrası rahat özellikle çalışırken
evet kesinlikle herşey elimin altında oluyo hemde bozulmamış oluyolar yıkayınca
ya ben balık felan yemeği bıraktım siz gerçekten düzenli yiyomsunuz bunları ben çok bıktım balıktan tiksindim bide yiyemiyorum sezonda geçiyo zaten :küstüm:
hayır mantarı ben sevdiğim için yıyorum. et,balık ve tavuk yemek zorunda olduğum canım.Bilmiyorum bende doktor ne dıyosa ona göre yemeğe çalışıyorum bende işte.
ya ben balık felan yemeği bıraktım siz gerçekten düzenli yiyomsunuz bunları ben çok bıktım balıktan tiksindim bide yiyemiyorum sezonda geçiyo zaten :küstüm:
yok ben dikkat etmiyorum yani bazen haftada 2 yiyorum bazı hafta hiç yemiyorum. Duruma göre bakıyorum işte. Ama çeşit yapmaya çalışıyorum yine de.
Bi de bana da büyük balıktan tiksinti geldi nedense. Daha çok küçük balık tüketiyorum o yüzden daha önce hiç sevmediğim hamsiyi mesela
hayır mantarı ben sevdiğim için yıyorum. et,balık ve tavuk yemek zorunda olduğum canım.Bilmiyorum bende doktor ne dıyosa ona göre yemeğe çalışıyorum bende işte.
ben eskıdende severdım balığı çok .mutlaka aftada 1 kere yerdık.Hamilekalıncada çok mıde bulantım olmadı devam ettim yemeğe.Çok kılo almamın sebebı budur belkı benım.Kusmadım fazla herşeyden yedim.ama benımde ağzımda iğrenç bı tat vardı hamileyken iğrençti.ağzımın tadı geçsin diye sürekli bişeyler yıyodum.nekadar yanlış yapmışım dıyorum şimdi🙁(((((((
bende tavuk yemıyorum ya zaten cok sevmezdım hamılelık donemımdede cnm ıstemyr hafıften tıksındım sanırım ama balık falan cok sık yedım yemekde evde hep basıt seyler yapabılıyorum işten cıksta yetstırebıldıgım kadarıyla bezelye mantı pilav kurufasulye nohut vs okaaaa cessıdım var