Valla kızlar benim kocada ilk defa yapıyoo böyle birşey, herşeyi bana sorar kendi üstünden atar Selin bilir, Selin'le konuş falan...İlk defa böyle bişey yapıyo ve ne kadar yanlış bi zamanlama yani.. Akşam süper tebrik edeceğim onu...
kesinlikle doğrusu sizin eşlerinizin yaptığı..
Olması gereken de o yani ama geçtiğimiz pazar ben mutfakda yemek hazırlarken eşim geliyp "yemeği fazla yap" annemlerde gelsinler dedi
yani hiç istemedim o an ama eşimede bişi diyemedim
hepiniz sağolun kızlar..barışacak gibiydiler ama dün gene koptu ipler ben de bilemiyorum ne olacak durumları.hayırlısı diyoruz baska da bişey gelmiyor elden 2 kişinin elinde olan bişey sonucta.bi de 2 yaşında cocukları var.ege icin üzülüyorum cok 🙁
Valla kızlar benim kocada ilk defa yapıyoo böyle birşey, herşeyi bana sorar kendi üstünden atar Selin bilir, Selin'le konuş falan...İlk defa böyle bişey yapıyo ve ne kadar yanlış bi zamanlama yani.. Akşam süper tebrik edeceğim onu...
boşver canım hep yapmıyomuş boyle şeyler.Halledersin sen kafana takma olduğu kadar.hazır bişeyler yaparsın.Değmez kavga etmeye.Bekara avrat boşamak kolay tabi.Bizim iki tarafda burda değil.gelen gıden olmaz yemeğe.amcası var bi aynı şehırde.Onlarıda 1 kere çaya aldım 3 senelık evlıyız.Anammmmmmmm bende az değilim zanlımca.Ne yapalım çalışıyoz yani.Ben gıdıyom onlara yeter