ayyy şööle bir zamanda ders çalışmayı düşünemiyorum bile, tam kabus
Bende hergün yürüyeyim diyorum, eve gidince vazgeçiyorum, havalarda güzelleşti aslında ama acaip tembel bişi oldum...
Ösgee sen olmucanda kim olcak canım uzman herşeye cevap maaşallah. Ben bugünün sonunda belki olurum çok işim var bugun ama ilerleyen günlerde kaparım arayı nasılsa hepimiz eşit başladık bu sefer 🙂
Canım Açıköğretimde son 5 yıl içerisinde çıkan bütün soruların olduğu bir CD var onu alsana her yıl evirip çevirip aynı sorular çıkıyormuş sitesinden satılıyor diye biliyorum ben
Ösgee sen olmucanda kim olcak canım uzman herşeye cevap maaşallah. Ben bugünün sonunda belki olurum çok işim var bugun ama ilerleyen günlerde kaparım arayı nasılsa hepimiz eşit başladık bu sefer 🙂
Yaa şu yürüyüş meselesi benimde canımı sıkıyor annem sürekli bol bol yürü rahat doğurursun diyor. Daha önce normal doğum yapan bütün arkadaşlarım aynı şeyi söylüyor ama ben bütüngün işte oturuyom sonra eve git yemek ya sofra kaldır saat en iyi ihtimalla 9:30 oluyor o saatten sonrada uykum geliyor zaten her akşam kısır döngü