anacım benm yükselenmidir nedir ondan da kaynaklanıyo sanırımmm felaket duygusalımmmm hele üzerine hamilelikte ekleninceeee offffffffffffff inadım hırslıyım ama gaddar değilim nannnnnnn
tuttuğumuzumu koparamayızzzz koparırım ben tuttuğumu mrklanma kuzummm
ben de izin istiyorum naaann ne güsel dün dicektim doktora kızı görünce saf saf çıktım odadan 32. hafta iznini bile, ne yapmayı düşünüyosun die doktor sordu :çitos:
ben de izin istiyorum naaann ne güsel dün dicektim doktora kızı görünce saf saf çıktım odadan 32. hafta iznini bile, ne yapmayı düşünüyosun die doktor sordu :çitos:
az kaldı özgem yaa dayan sabret bak benı burda cıldırtıyorlar yıne sabır cekıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sonunda bebişşimle gecırecegımız vakıtlerı hayal edıyorm
anacım benm yükselenmidir nedir ondan da kaynaklanıyo sanırımmm felaket duygusalımmmm hele üzerine hamilelikte ekleninceeee offffffffffffff inadım hırslıyım ama gaddar değilim nannnnnnn
tuttuğumuzumu koparamayızzzz koparırım ben tuttuğumu mrklanma kuzummm
ben çok kıskanç bir insanım sevinmem izin için
valla devlet dairesinde çalışmanın kıymetini bilin. ve sakın özel sektöre adımınızı atmayın sonra bizim gibi şaftınız kayar