arceya Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.951 ahh ahh evet az kaldı ben de bebişimle birlikte zamanların hayalini kurarak geçiriyom zamanı valla
arceya Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.952 etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ... :zuha: :zuha:
etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ... :zuha: :zuha:
A archimim Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.953 vatoz çok alakasız ama sen çizim programı olarak autocad mı kullanıyorsun
A archimim Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.954 etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ... iyi kocanı evde unutmadın
etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ... iyi kocanı evde unutmadın
A archimim Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.955 ya herkes aynı anda konuşuyor ya da herkes aynı anda susuyor 🙂
vatoz Aktif Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.956 archimim' Alıntı: vatoz çok alakasız ama sen çizim programı olarak autocad mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... efet cnm autocad kullanıyorum daha önce visi cad cam kullanyrdm
archimim' Alıntı: vatoz çok alakasız ama sen çizim programı olarak autocad mı kullanıyorsun Genişletmek için tıkla ... efet cnm autocad kullanıyorum daha önce visi cad cam kullanyrdm
bal kavanozu Hamiş Melek 14 Nisan 2010 #8.957 etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ...
etimelo' Alıntı: ben gitmeden önce ajandaya yazdım, ama ajandayı evde unuttum Genişletmek için tıkla ...
etimelo Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.958 archimim' Alıntı: iyi kocanı evde unutmadın Genişletmek için tıkla ... unutmam ben aşkımı
bal kavanozu Hamiş Melek 14 Nisan 2010 #8.959 akşama kocam yok sanırım off canımda mıhlama çekiyodu beni götür yemeğe diycektim
A archimim Yeni Üye Üye 14 Nisan 2010 #8.960 vatoz' Alıntı: efet cnm autocad kullanıyorum daha önce visi cad cam kullanyrdm Genişletmek için tıkla ... iyi takıldığım yer olursa sorarım 🙂 etimelo' Alıntı: unutmam ben aşkımı Genişletmek için tıkla ... bak sennnn bende kocamı şöyle ıssız bir yerlerde unutsam. mesela papua yeni gine de falan. sonra eve gelsem o da beni bulamasa bir süre. ne kadar üzülürüm anlatamam
vatoz' Alıntı: efet cnm autocad kullanıyorum daha önce visi cad cam kullanyrdm Genişletmek için tıkla ... iyi takıldığım yer olursa sorarım 🙂 etimelo' Alıntı: unutmam ben aşkımı Genişletmek için tıkla ... bak sennnn bende kocamı şöyle ıssız bir yerlerde unutsam. mesela papua yeni gine de falan. sonra eve gelsem o da beni bulamasa bir süre. ne kadar üzülürüm anlatamam