bak sennnn bende kocamı şöyle ıssız bir yerlerde unutsam. mesela papua yeni gine de falan. sonra eve gelsem o da beni bulamasa bir süre. ne kadar üzülürüm anlatamam
bu işyerindeki kızları öldürücem birgün
hergün dalga geçiyorlar karnın kocaman diye
bugün kızdım birine, hamile olduğum için göbeğim kocaman olmasın sakın dedim
bıkmadılar da bu muhabbetten kaşınma
kızlar bişey sorucam size bebeklerin yorganını ne aldınız ya da alacaksınız?sentetik pamuk yün ? hangisi sağlıklı biliyor musunuz? kayınvalidem aradı demin sentetik zarrlı burdan pamuk alıcam yorgan dedi antepte ya hangi renk istersin dedi (bişey almaya karar vermiş sonunda) annem de pamuk ağır olur bebek icin diyor demin ona sordum ay kafam allak bullak oldu hee.. uyku setinin icindekini kullanırız diyor annem.
kızlar bişey sorucam size bebeklerin yorganını ne aldınız ya da alacaksınız?sentetik pamuk yün ? hangisi sağlıklı biliyor musunuz? kayınvalidem aradı demin sentetik zarrlı burdan pamuk alıcam yorgan dedi antepte ya hangi renk istersin dedi (bişey almaya karar vermiş sonunda) annem de pamuk ağır olur bebek icin diyor demin ona sordum ay kafam allak bullak oldu hee.. uyku setinin icindekini kullanırız diyor annem.
annem yün yapacak ama ben kullanmak istemiyorum. mikrofiber yorganlar var bakteri tutmayan onlardan aldır bence.bende uyku setindekini kullanırım ne yapayım