2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cnm 3 dersim vr verebılrsm 3.sınıf olcammm ama cok zor ıptl ettrmeyı dusnyrm kaydımı bu gıdşleee veremyrm sınavlrııı

iptal ettirme ya.. Gerçi bebekle zor olabilir önümüzdeki sene ama.. Ben geçen sene bitirdim.. Çalışınca oluyoo.. Kaydını falan dondur 1 sene ama bu kadar uğraşına yazık kızım.. Ben bu sene bi daha girecektim sınava, yemedi.. Bebek falan tırstım... Ama seneye girerim tekrar büyük ihtimalle...

allahtan işim evime yakında eve giderken yürüyorum
yoksa bende eve gidip yemek yesem koltuktan bile kalkamıyorum
benim koca zaten tembel, yürüüyüş diyince adam cinleniyor

şimdi ben tıkladım senin tickera Due date yazan yere tahmini doğum tarihimi yazdım tıkladıktan sonra napıcam bu kadarmı bu adresimi kopyalayıp yapıştırıcam
evet due date doğum tarihini yaz
alttakini tıkla sonra üstte 3 resimli bişey var onu tıkla
büyük sayfa açılacak oradan en alttan istersen rengini felan ayarlarsın
sonra ok le sonra 2 resimden hangisini istiyosan kopyala signatüre yapıştır..

cnm 3 dersim vr verebılrsm 3.sınıf olcammm ama cok zor ıptl ettrmeyı dusnyrm kaydımı bu gıdşleee veremyrm sınavlrııı

kIZ İPTAL ETTİRMEK OLURMU HİÇ.çALIŞ BIRAZCIK.TEST SORULARINI FILAN EZBERLE.DÖNDÜRÜP DÖNDÜRÜP AYNISINI SORUYOLAR DIYOLAR.AMA KESIN BİŞEY DIYEMEM AMA SAKIN IPTAL ETTİRME.....

zynpmrt cim ya az kaldı artık tatlım. Bi de çalışınca daha da zor ama sabretmekten başka yapılacak bişey yok sanırım. Neticesi süper olucak en azından çektiğin acının

hah aynen ben işte. ama benim tek güvendiğim normal doğum yapmamak 🙂

kuzucuk hande yazısını da değiştirmeyi unutmasın 😛iha:

ben geçen sene 2 yıl sonunda 4. sınıfa geçtim bu sene benim kızın doğum tarihi sınav günlerine denk geliyo diye 4 e kayıt yaptırmadım sene ye kızımla çalışırız artık