2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ben gece de gitmiyorum wc ye . sabah 5-6 gibi uyanıp gidiyorum. yatana kadar da sıvı tüketiyorum.
içim kurudu galiba

banada sordu kayınvaldem yorgan dıkelımmı dedı.Bende eşime sordum.Hayır hayır dedı o hemen.Uyku setınınkını kullancam.Bıtane yeter ya.Gerekırse alırım.Daha kışa kadar Allah kerim.Ama kızlar ben şöyle ıncecık renklı renklı bı oyun mınderı dıktırmeyı düşünüyom kayınvaldeme.onun üzerinde yatar oynar.Kirli yerlerden uzak durmuş olur.Oyle bişey yaptırcam inş.

hadi cnm diyo diyo duruyo 7 aydır yorgan yastık nevresim diye
bide bakıyon bişey yok ortada ha ayyyy eşimin suratını mrk ediyorum öle bi durumda

MERAK ETME BOZUNTUYA VERMIYORLAR BIZIMKIDE HALA MERK EDIYR ACABA ANNEMLER NELER ALDI DIYEEE ALMSTR DEYP DURYR BIDE BANAAA HE SEN OLE SAN DIDIM BENDEE:dPUHAHAHAHAHA

[/color]
merak etme bozuntuya vermıyorlar bızımkıde hala merk edıyr acaba annemler neler aldı dıyeee almstr deyp duryr bıde banaaa he sen ole san dıdım bendee:dpuhaha

efet kıyamam benmki giriyo dolap karıştırıyo onlarda neler örmüş diye sonra bana gösteriyo bak örmüş diye ama neden saklıyo sanki bizden falan diyo iş birlikçim oldu yaniii benimkii ama kaynanamda harbiden saklıyo ya sanki bana vermeyecek onları sonradan k.pederim bile niye gösteriyosun diyo karısınaa ayyyy devlet sırrı ayyy bayılazammmm