6 ay süper bı zaman bence.dolu dolu geçirirsin.ben en kısa zamanda dönmem gerekliallah sağlık verirse inş.aslında en güzeli en az 6 ay kendinin bakması bencede
valla bende uzun izin almayı planlıyporum canım zaten 11 hafta d.iznim olacak 8+3 sonrasında 21 gün yıllık izin ve süt iznim de var birleştireceğim 2 ayda onlar eder 2 yada 3 ayda ücretsiz alacağım bakalım ücretsize ne diyecekler bende bilemiyorum şimdilik bebeğimi bırakacağım kimsem yok benimde mecbur bakıcı tutucam :küstüm:
valla bende uzun izin almayı planlıyporum canım zaten 11 hafta d.iznim olacak 8+3 sonrasında 21 gün yıllık izin ve süt iznim de var birleştireceğim 2 ayda onlar eder 2 yada 3 ayda ücretsiz alacağım bakalım ücretsize ne diyecekler bende bilemiyorum şimdilik bebeğimi bırakacağım kimsem yok benimde mecbur bakıcı tutucam :küstüm:
sista önceden yazmıştım benımde annemle babam bızde yatılı gelip bakcak bebeğe.çok zor olucak benım içinde aslında.aynı şehirde olsak hiç korkmazdım.iki ailede uzak ii derlerdi ama çocuk işi için yakın olsalardı çok i olurdu bence.tabi yakın olup bakmayanlarda var o dahada vahim bi durum.aynı şehirde olsak toplu kreşe yazdırırdık heralde🙂))
6 ay süper bı zaman bence.dolu dolu geçirirsin.ben en kısa zamanda dönmem gerekliallah sağlık verirse inş.aslında en güzeli en az 6 ay kendinin bakması bencede
bizim şirket kurumsal olmadığı için o kadar izin almam zor. yıllık iznimi bile kullanmam büyük ihtimalle. onu sonraya saklarım . bebek hasta falan olursa en azından yanında olurum