2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tetonoz ben bıraz gec kalmısım da olmak ıstemıyodum aslında
doktorda olman lazım deyınce saglık ocagının yolunu tutttum ..

ya benım de emzırme koltugum falan yok olmasa nolurkı
teklı koltuklar var kullanırım bırını .)))

benım de yatagım bası oval
saka maska kızlar sona yaklasıyoruz vallahı
suanda zman nasıl gecıyo anlamıyorum ama bıan öncede bebgıme sarılmak
ıstıyorum yaaa

ya kızlar benım gülümsemelerım yok nıye ya

canım benim yatağımın başı emzirmeye müsait böle dışa doğru oval geliyor yaslanınca rahat oluyor oturarak emizebilirim emzirme yastığıda aldım
emzirme yastığı aldım bende.benimde bebek odamda tek kişilik yatak var daha doğrusu ben direk yatak odası takımı aldım bildiğin yatak odası takımı ama yatağını iki kişilik deyil tek kişilk yapın dedim bebeğede ayrıca park yatak ve küçük sepet beşik aldım.e yatak odası tkm zatem büyük odaya birde park yatak koydum başka bişeye yer kalmadı.tek kişilik yatağın başlığı benimkide uygun puf puf.ama oraya nasıl dayanıcazki bacağını kıvırıpmı oturcan üstüne

aman ya olurmu öle şey bizi annelerimiz emzirme koltuğunda mı emzirdiler sanki benim yengem 2 bebek emizrdi ikiside kendi yatağında oturaraktı zorlanmadı hiç
illada sallanan silkenen bişi olması gerekmiyo ama rahat oturup emzircek biyer şart.ben denedim ne çok alçak biyerde nede çok yüksek biyerde olmuyo.balkonda armut koltuklarım var onlardan birini odanın ortasına koyarım dedim ama ona oturunca sonra kucağında bebekle kalkman çok zor olur mesela normal tek kişilik bi koltukta o işi görür ama yerim yok benim hiçbiyerde 🙁

valla canım öle böle emzircez daha başka bişiy alacak durumda değilim zaten bi ton masraf var idare etcez onlarda olmasın belimizede yastık koyarız çareler çok 🙂)