yavrucum o kadar link attık yorum yazdık görmedin mi .
yalancı kasılma gibi senin belirtilerin panik yapma
bu panikle doğurmayacağın varsa da doğuracaksın
bu nts dedikleri ne ?tamamsancı varmı yokmu dıye bakılıyo ama bı zamanımı var yoksa şikayetını soyledığin zamanmı bakıyor doktor.bana hiç yapılmadıda.pazartesi gidicem doktora ona göre banada yapsın olmazsa
yavrucum o kadar link attık yorum yazdık görmedin mi . yalancı kasılma gibi senin belirtilerin panik yapma bu panikle doğurmayacağın varsa da doğuracaksın
bu nts dedikleri ne ?tamamsancı varmı yokmu dıye bakılıyo ama bı zamanımı var yoksa şikayetını soyledığin zamanmı bakıyor doktor.Bana hiç yapılmadıda.pazartesi gidicem doktora ona göre banada yapsın olmazsa
Bana da ilk geçen hafta yapıldı. 26 sında normal randevum var sanırım o zaman da bakılacak.. Sonrasında da her hafta bakılacağını söylemişti doktorum. Şikayetle alakalı değil benimki canım dediğim gibi sana bırakmayacağız sancı takibini dedi benim doktorum bizim kontrolümüzde gidecek dedi. İlk nst de allaha şükür sancı çıkmadı bende.
yarım saat falan süren bişey zaten 2 tane dopler bağlanıyor göbeğine. kalp atışları takip ediliyor bebeğin bi de elime bişey verdiler bebek her hareket ettiğinde düğmesine bastım. Bi tane rapor çıkıyor orda belli oluyormuş işte sancı olup olmadığı canım.