2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cnm benm sancım olmasa banada yapmazdı normalde 34.haftada başlıyoruz dedi yani benm bi dahaki gidişimde başlamış olacakkkk

Bana da ilk geçen hafta yapıldı. 26 sında normal randevum var sanırım o zaman da bakılacak.. Sonrasında da her hafta bakılacağını söylemişti doktorum. Şikayetle alakalı değil benimki canım dediğim gibi sana bırakmayacağız sancı takibini dedi benim doktorum bizim kontrolümüzde gidecek dedi. İlk nst de allaha şükür sancı çıkmadı bende.

yarım saat falan süren bişey zaten 2 tane dopler bağlanıyor göbeğine. kalp atışları takip ediliyor bebeğin bi de elime bişey verdiler bebek her hareket ettiğinde düğmesine bastım. Bi tane rapor çıkıyor orda belli oluyormuş işte sancı olup olmadığı canım.

cnm benm sancım olmasa banada yapmazdı normalde 34.haftada başlıyoruz dedi yani benm bi dahaki gidişimde başlamış olacakkkk

saol canım.bende bana yapılmadı acaba ihmalmi etti diye korktum bende.bakıyo normal diyo maşallah herşey ama.kalbine bakıyo içine özellıkle herseferınde.Midesine boşaltım yapıyomu diye.Böbreklerine filan bakıyo,kafasına filan.Ama nts demedi hiç merak etmiştim sizden duyunca.ama archiinin dediği toparlanma bendede oluyo.sol tarafımda.dötüdür. diyom ben ama.bilmiyom işte.Bi doğursa hayırlısıyla