hey allam merak etme bu garip duygu uzun süredir benimle beraber. önce kızımın totosu sandım sertleşen top gibi şeyi. meğerse yalancı kasılmaymış🙂
hem bak beden kendini normal doğuma hazırlıyormuş. sen sezaryan isterken bir bakmışsın fırt diye normal doğurmuşsun
hey allam merak etme bu garip duygu uzun süredir benimle beraber. önce kızımın totosu sandım sertleşen top gibi şeyi. meğerse yalancı kasılmaymış🙂 hem bak beden kendini normal doğuma hazırlıyormuş. sen sezaryan isterken bir bakmışsın fırt diye normal doğurmuşsun
bende de sancı olmuyor ki bir süreliğine nefesim kesilir gibi oluyor. böyle hani gondola binersinde yukarıdan aşağı inince için bir hoş olur ya aynen öyle oluyor 🙂10-15 sn sonra da geçiyor kendi kendine .
benim göbeğimin sağ tarafı şişik duruyodu yamuktu resmen bebiş sağ tarafı seviyo oraya toplanıyo diyodum ama dün nst de sancım olduğu çıktı aslında o sırada ağrı falan hissetmedim
selam kızlar sanırım çoğumuzda aynı sıkıntılar başlamış . bendede ne zamandır o top gibi sey oluyordu sol yanımda bende başı sanıyordum ama onlar kasılmalarmış 2 gün önce bu kasılmalarla beraber kasıgımda da hafif sancılar hissettim. Bir de altıma altıma vurmalar dün artık içim içimi yedim doktora gittim öğleden sonra bebek kanala girmiş artık yer değiştiremez dedi ağrılar ve baskılarda bu yüzdenmiş nst ye girdim ciddi birşey çıkmadı. Bende sezeryan istiyorum bu durum engel olurmu filan keşke sorsaydım sonradan aklıma geldi. Bugün erken doğum riskine karşı bebeğin ciğer gelişimi için iğne yaptırmaya başladım. henüz hiç hazır değilim dooğum olayına ya 🙁