benimde sağ tarafımı şişiriyor sürekli aynen bende orayı seviyor kızım falan diyordum kızlar bugün burayı okumasam onları bebeğim sanmaya devam edecem ne kadar cahilim ya
YA NSL OLUYOR AMA BU ŞİŞEN YER KAYIYO OYNUYO YANİ Bİ SÜRE SONRAAAAAA AMNNNNN KAFAM ALLAK BULLAK OLDU İYİCEEE
ay neolur içimi rahatlat etimelo sevra valla içime kurt düşürdün seviml, hamiş🙂) ampül şeklinde 1ml bişey ilk gitttiğinde 2 doz 12 saat sonra 2. dozu yapacaklar..
etimeloooooooooooooo ya yanlış ,ilaç mi verdiler bana adını yazıyorum senınkıde aynı mıydı? celestone chronodose
ay neolur içimi rahatlat etimelo sevra valla içime kurt düşürdün seviml, hamiş🙂) ampül şeklinde 1ml bişey ilk gitttiğinde 2 doz 12 saat sonra 2. dozu yapacaklar..
etimeloooooooooooooo ya yanlış ,ilaç mi verdiler bana adını yazıyorum senınkıde aynı mıydı? celestone chronodose
celestone canım, hatta biçok kişi şaşırdı, erken doğum riskin mi var dediler
benim doktorum biraz pimpirikli, bu veletlerin günden güne ne yapacağı belli olmuyor, her ihtimale karşı sen şu iğneden iki doz yaptır, içimiz rahatlar dedi
celestone canım, hatta biçok kişi şaşırdı, erken doğum riskin mi var dediler
benim doktorum biraz pimpirikli, bu veletlerin günden güne ne yapacağı belli olmuyor, her ihtimale karşı sen şu iğneden iki doz yaptır, içimiz rahatlar dedi