etimelo Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #951 arceya' Alıntı: evet bence de öyle olsun.. cici kelimesini kullanmayalım demiştik birini anımsatıyor.. senin o açtıgın gibi odalar ve eşyalar olabilir ukliş.. aaa ama topiği elh açtıysa girmem yazmam ben orayaa :laugh: :laugh: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... , ben de protesto ediyoruuum :fati:
arceya' Alıntı: evet bence de öyle olsun.. cici kelimesini kullanmayalım demiştik birini anımsatıyor.. senin o açtıgın gibi odalar ve eşyalar olabilir ukliş.. aaa ama topiği elh açtıysa girmem yazmam ben orayaa :laugh: :laugh: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... , ben de protesto ediyoruuum :fati:
sista Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #952 arceya' Alıntı: evet bence de öyle olsun.. cici kelimesini kullanmayalım demiştik birini anımsatıyor.. senin o açtıgın gibi odalar ve eşyalar olabilir ukliş.. aaa ama topiği elh açtıysa girmem yazmam ben orayaa :laugh: :laugh: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:
arceya' Alıntı: evet bence de öyle olsun.. cici kelimesini kullanmayalım demiştik birini anımsatıyor.. senin o açtıgın gibi odalar ve eşyalar olabilir ukliş.. aaa ama topiği elh açtıysa girmem yazmam ben orayaa :laugh: :laugh: 😛iha: Genişletmek için tıkla ... 😛iha:
bal kavanozu Hamiş Melek 31 Mart 2010 #953 bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son
bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son
pembik Hamiş Melek 31 Mart 2010 #954 sista' Alıntı: annaaa bu gün kankimin doğum günü iş yerine çiçenk göndercem nerden versem sipariş biliyonuzmu bi site felan Genişletmek için tıkla ... cicekgonder var canım fiyatları sanki digerlerine gore uygun gibi
sista' Alıntı: annaaa bu gün kankimin doğum günü iş yerine çiçenk göndercem nerden versem sipariş biliyonuzmu bi site felan Genişletmek için tıkla ... cicekgonder var canım fiyatları sanki digerlerine gore uygun gibi
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #955 bal kavanozu' Alıntı: bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son Genişletmek için tıkla ... kız anlattım ya o kadar KÖRRRRRRRRRRRR sen bunu yaptıktan sonra ismi yazmadıgını gördüm böle böle yap dedim git geriye bul oku şimdi :n028:
bal kavanozu' Alıntı: bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son Genişletmek için tıkla ... kız anlattım ya o kadar KÖRRRRRRRRRRRR sen bunu yaptıktan sonra ismi yazmadıgını gördüm böle böle yap dedim git geriye bul oku şimdi :n028:
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #957 etimelo' Alıntı: , ben de protesto ediyoruuum :fati: Genişletmek için tıkla ... tüh yaa elh de yok bugün
etimelo' Alıntı: , ben de protesto ediyoruuum :fati: Genişletmek için tıkla ... tüh yaa elh de yok bugün
sista Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #958 bal kavanozu' Alıntı: bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son Genişletmek için tıkla ... cevap vermicimmm ben cevap verince yapamıyomuşun öle didi özgecayy
bal kavanozu' Alıntı: bişey daha sorucam ama vurmayın beni tamam mı ? Bak soruyorum bi tickerda başına bebeğinizin ismini nasıl yazıyosunuz bak bu son Genişletmek için tıkla ... cevap vermicimmm ben cevap verince yapamıyomuşun öle didi özgecayy
arceya Yeni Üye Üye 31 Mart 2010 #959 etimelo' Alıntı: aa bugün benim 3.trimesterin ilk günü 😱rkide: Genişletmek için tıkla ... bu tickerda yazan yanlış nan biz geçen hafta girdik zaten 3. trimester a 😱rkide:
etimelo' Alıntı: aa bugün benim 3.trimesterin ilk günü 😱rkide: Genişletmek için tıkla ... bu tickerda yazan yanlış nan biz geçen hafta girdik zaten 3. trimester a 😱rkide:
bal kavanozu Hamiş Melek 31 Mart 2010 #960 arceya' Alıntı: kız anlattım ya o kadar KÖRRRRRRRRRRRR sen bunu yaptıktan sonra ismi yazmadıgını gördüm böle böle yap dedim git geriye bul oku şimdi :n028: Genişletmek için tıkla ... ama resmi kopyala yapıştır dedin sonrasını hatırlamıyom neyse buluyım bari geri dönüp yoksa beni vurucaksınız:laugh:
arceya' Alıntı: kız anlattım ya o kadar KÖRRRRRRRRRRRR sen bunu yaptıktan sonra ismi yazmadıgını gördüm böle böle yap dedim git geriye bul oku şimdi :n028: Genişletmek için tıkla ... ama resmi kopyala yapıştır dedin sonrasını hatırlamıyom neyse buluyım bari geri dönüp yoksa beni vurucaksınız:laugh: