2010 Haziran Anneleri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan etimelo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bizde salı günü odayı boyattık ama temizlikçi bugün gelebildi. Bende c.tesi günü perde bakacağım.
nasıl yaptınız odaların tüllerini. ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.

bizde salı günü odayı boyattık ama temizlikçi bugün gelebildi. Bende c.tesi günü perde bakacağım.
Nasıl yaptınız odaların tüllerini. Ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.
ay efet ya bende karasızım erkek cocuuuna uygun yokmu kızlar fıkrınz yaaaaafss odarı krem yada acık kahve tonu olcak

buarada benmde doguma annem gelck ankaradan yaa dun bana dedı 15 gun kalaya al bıletımı dıyeee eşimde bana kızyor dogurcan gun bellimiki ya erken dogurrsan dıye ofya kafam akrstı bende ucak biletini alayım sımdıden dedım ama anneminde tasınma işi falan varr napsn kadın,
kardesım evlnck onn hazırlkları varrr du bakalım ne olcak

nasıl yaptınız odaların tüllerini. ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.

o kötü misafirlerden biri de bendim vatoz 🙂

ya leach bende perdeye karar veremedim. balon perdeler var çok cici duruyor. şöyle çiçekli cicili bicili onlardan mı alsam, yoksa ip perde mi yaptırsam kararsız kaldım.

ben de tül ve perde işine karar veremedim henüz ama dün aşkı memnu yu izlerken Linenslerde %50 indirim yeniden başlamış. Bi oraya bakıcağım herhalde

valla bende şok oldum çıktım hemen. adam yanlış fiyat mı verdi acaba??

bilemedim valla şimdi. Çocuk odasında 3 metre cam var benim. Pembeli tül bi de toz pembe perdeyle birlikte 250 civarı bişey demişti adam bana. Ama ben hiç dolaşmadığım için karar veremedim sonra da kampanyanın süresi geçti falan yatmıştı yani benim için. Bu sefer daha bi ayrıntılı bakıp karar vericem artık.