bizde salı günü odayı boyattık ama temizlikçi bugün gelebildi. Bende c.tesi günü perde bakacağım.
nasıl yaptınız odaların tüllerini. ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.
bizde salı günü odayı boyattık ama temizlikçi bugün gelebildi. Bende c.tesi günü perde bakacağım.
Nasıl yaptınız odaların tüllerini. Ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.
nasıl yaptınız odaların tüllerini. ben karar veremedim jaluzimi normal tülmü olsun diye.
ya leach bende perdeye karar veremedim. balon perdeler var çok cici duruyor. şöyle çiçekli cicili bicili onlardan mı alsam, yoksa ip perde mi yaptırsam kararsız kaldım.
ben geçen gittim taç a ama beğenmedim çocuk odası perdelerini. hemde çok ucuz gelmedi bana fiyatları. 1,00 mt lik cam için ip perde ve storuna 470 tl fiyat verdiler.
ben geçen gittim taç a ama beğenmedim çocuk odası perdelerini. hemde çok ucuz gelmedi bana fiyatları. 1,00 mt lik cam için ip perde ve storuna 470 tl fiyat verdiler.
bilemedim valla şimdi. Çocuk odasında 3 metre cam var benim. Pembeli tül bi de toz pembe perdeyle birlikte 250 civarı bişey demişti adam bana. Ama ben hiç dolaşmadığım için karar veremedim sonra da kampanyanın süresi geçti falan yatmıştı yani benim için. Bu sefer daha bi ayrıntılı bakıp karar vericem artık.