bilemedim valla şimdi. Çocuk odasında 3 metre cam var benim. Pembeli tül bi de toz pembe perdeyle birlikte 250 civarı bişey demişti adam bana. Ama ben hiç dolaşmadığım için karar veremedim sonra da kampanyanın süresi geçti falan yatmıştı yani benim için. Bu sefer daha bi ayrıntılı bakıp karar vericem artık.
aaa salak adam kazıklayacaktı beni ayak üstü valla. uyduruk bir tül içinde 270 tl dedi
çok sinirlendim bak şimdi. sen bence o zaman gayet uyguna fiyat almışsın. camın da büyükmüş
yaa o tüm tüller, ipler felan şık duruyorda, bi kaç sene sonra onlara kolunu bacağını takmasınlar. benim acaip fırlama bir kızım olacak, hem genetik olarak biliyorum, hem de şu an ki hal ve tavırlarından 🙂
O yüzden en basitinden birşey alayım diyorum
yaa o tüm tüller, ipler felan şık duruyorda, bi kaç sene sonra onlara kolunu bacağını takmasınlar. benim acaip fırlama bir kızım olacak, hem genetik olarak biliyorum, hem de şu an ki hal ve tavırlarından 🙂
O yüzden en basitinden birşey alayım diyorum
ya bende o iplerden vazgeçmeye başladım. dediğin gibi çocuk dolar kendini ona. düğüm düğüm eder bir de.
bütün tülcüleri gezip fikir alacağım bende. aklıma birşey gelmiyor çünkü
yaa o tüm tüller, ipler felan şık duruyorda, bi kaç sene sonra onlara kolunu bacağını takmasınlar. Benim acaip fırlama bir kızım olacak, hem genetik olarak biliyorum, hem de şu an ki hal ve tavırlarından 🙂
o yüzden en basitinden birşey alayım diyorum
bende gezdim çokda guzel bişey bulamadım.bulduklarımda pahalı.gerek görmüyorum perdeye okadar para vermem heralde.aslında alcaktım ama geçen hafta vazgeçtim almaktan.odamda beyaz tülüm var çiçekli.kızın oda takımıda beyaz.o uzun olduğu için ve bende dolanır ilerde perdeye diye düşündüm.bide kalorifer var onu kapatmasın kışın diye kısalttıracağım terziye götürüp. Yada bombe yapsın o uzunluktan dicem yapabılırse.guneşliğide beyaz.değiştirmicem.odasında kapalı balkon var orayada perde asıp.sırf onun eşyalarını koyucam.o yüzden şimdilik vazgeçtim perdeden ben kızlar.ikeada küçük oyuncak kuklalar var perdenin üzerine onlardan alıp tutturcam ki perdenin havası değişsin.şimdiki planım bu🙂
yapma ya 69 mu kalmış ne söylüyon bee ben hiç bakmıyorum kaç günüm kaldığına
ya bende o iplerden vazgeçmeye başladım. dediğin gibi çocuk dolar kendini ona. düğüm düğüm eder bir de. bütün tülcüleri gezip fikir alacağım bende. aklıma birşey gelmiyor çünkü
benim baktığım tüllerin metresi 25-35 arasındaydı yahu sizinkiler çok pahalı geldi bana .. ben ip almıcam cok hoş duruyor ama ben yere kadar uzun pembeli şirin bişey düşünüyorum birkaç model beğendim karar vericem içlerinden birine
eneeee kafayımı yidiniz kızlar ne 250 si ben bursa pazarından tülü aldım 8 metre 8 tl ananemde dikti olduda bitti maaşallah dışarı dktirseb bike taş çatlasın 30 tl verirsiniz
bende gezdim çokda guzel bişey bulamadım.bulduklarımda pahalı.gerek görmüyorum perdeye okadar para vermem heralde.aslında alcaktım ama geçen hafta vazgeçtim almaktan.odamda beyaz tülüm var çiçekli.kızın oda takımıda beyaz.o uzun olduğu için ve bende dolanır ilerde perdeye diye düşündüm.bide kalorifer var onu kapatmasın kışın diye kısalttıracağım terziye götürüp. Yada bombe yapsın o uzunluktan dicem yapabılırse.guneşliğide beyaz.değiştirmicem.odasında kapalı balkon var orayada perde asıp.sırf onun eşyalarını koyucam.o yüzden şimdilik vazgeçtim perdeden ben kızlar.ikeada küçük oyuncak kuklalar var perdenin üzerine onlardan alıp tutturcam ki perdenin havası değişsin.şimdiki planım bu🙂