arceya Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.831 etimelo' Alıntı: niye eğiliyorsun ki, mazoşist misin sen? Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: mazoşist . ben artık eğilme kabiliyetimi kaybettim. çorap giyerken bile bale yapıyorum 🙂 benim kızın ayakları sol yanımda duruyor. neredeyse böbreğime değecek. nasıl bir duruşu var hala çözemedim Genişletmek için tıkla ... a ikisi de bana mazoşist demiş :tasu: yav hafif öne eğilmem yetiyor batması için öle çok eğilmem gerekmiyor :çitos: yalnız külotlu çorap giymek fln hele gerçekten çok korkunç artık yaa..
etimelo' Alıntı: niye eğiliyorsun ki, mazoşist misin sen? Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: mazoşist . ben artık eğilme kabiliyetimi kaybettim. çorap giyerken bile bale yapıyorum 🙂 benim kızın ayakları sol yanımda duruyor. neredeyse böbreğime değecek. nasıl bir duruşu var hala çözemedim Genişletmek için tıkla ... a ikisi de bana mazoşist demiş :tasu: yav hafif öne eğilmem yetiyor batması için öle çok eğilmem gerekmiyor :çitos: yalnız külotlu çorap giymek fln hele gerçekten çok korkunç artık yaa..
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.832 arceya' Alıntı: a ikisi de bana mazoşist demiş :tasu: yav hafif öne eğilmem yetiyor batması için öle çok eğilmem gerekmiyor :çitos: yalnız külotlu çorap giymek fln hele gerçekten çok korkunç artık yaa.. Genişletmek için tıkla ... ıyyy külotlu çorap mı.kaç senedir giymedim , giyince kaşıntı tutuyor beni.
arceya' Alıntı: a ikisi de bana mazoşist demiş :tasu: yav hafif öne eğilmem yetiyor batması için öle çok eğilmem gerekmiyor :çitos: yalnız külotlu çorap giymek fln hele gerçekten çok korkunç artık yaa.. Genişletmek için tıkla ... ıyyy külotlu çorap mı.kaç senedir giymedim , giyince kaşıntı tutuyor beni.
arceya Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.833 archimim' Alıntı: ıyyy külotlu çorap mı.kaç senedir giymedim , giyince kaşıntı tutuyor beni. Genişletmek için tıkla ... ee elbise giyiyom altına mecbur giyiyom ay şu izne bi çıksam da kurtulsam hepsinden of
archimim' Alıntı: ıyyy külotlu çorap mı.kaç senedir giymedim , giyince kaşıntı tutuyor beni. Genişletmek için tıkla ... ee elbise giyiyom altına mecbur giyiyom ay şu izne bi çıksam da kurtulsam hepsinden of
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.835 günaydın allure uykusuz bir geceden sonra iyiyim. sen nasılsın??
etimelo Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.836 Allure' Alıntı: Gunaydin fistiklar nasilsiniz bakalim? Genişletmek için tıkla ... Günaydın allure
Allure Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.838 Aynen canim hatta artik geceleri rahat uyuyabilirsem ona sasiracagim. Etimelo tickerin basligini degistirmisin canim yakismis, hayirli olsun.
Aynen canim hatta artik geceleri rahat uyuyabilirsem ona sasiracagim. Etimelo tickerin basligini degistirmisin canim yakismis, hayirli olsun.
Allure Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.839 archimim' Alıntı: bu ne bee herkes evinde yatıyor mu?? kimsecikler yok Genişletmek için tıkla ... He anam senin yerine de uyuyorlar.
archimim' Alıntı: bu ne bee herkes evinde yatıyor mu?? kimsecikler yok Genişletmek için tıkla ... He anam senin yerine de uyuyorlar.
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.840 Allure' Alıntı: He anam senin yerine de uyuyorlar. Genişletmek için tıkla ... he valla biz fasfakiriz işe geldik millet zavaroski taşlı yataklarına uyusun
Allure' Alıntı: He anam senin yerine de uyuyorlar. Genişletmek için tıkla ... he valla biz fasfakiriz işe geldik millet zavaroski taşlı yataklarına uyusun