mislina1903 Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.881 archimim' Alıntı: maşallah mislina Ege ye. ayy eskiden mm ile ölçülüyorlardı. minicik karartıydılar. şimdi hepsi adam oldu. Genişletmek için tıkla ... walla öle küçücüktü 🙂 şimdi adam olmuş . arceya' Alıntı: mislina maaşallah oğluşuna kilosu da gayet iyiymiş. aman da aman az kaldııı Genişletmek için tıkla ... saol canım evet biraz önce gidiyor az kaldı hemde nasıl az 🙂 Akşamları artık uyutmuyor 😀
archimim' Alıntı: maşallah mislina Ege ye. ayy eskiden mm ile ölçülüyorlardı. minicik karartıydılar. şimdi hepsi adam oldu. Genişletmek için tıkla ... walla öle küçücüktü 🙂 şimdi adam olmuş . arceya' Alıntı: mislina maaşallah oğluşuna kilosu da gayet iyiymiş. aman da aman az kaldııı Genişletmek için tıkla ... saol canım evet biraz önce gidiyor az kaldı hemde nasıl az 🙂 Akşamları artık uyutmuyor 😀
mislina1903 Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.882 Allure' Alıntı: MasAllah canim yaa hakkatten kocaman olmus. Genişletmek için tıkla ... evet canım 🙂 koca adam artık onlar 🙂 4-6 hafta arasında birşey kaldı doğmasına .
Allure' Alıntı: MasAllah canim yaa hakkatten kocaman olmus. Genişletmek için tıkla ... evet canım 🙂 koca adam artık onlar 🙂 4-6 hafta arasında birşey kaldı doğmasına .
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.883 mislina1903' Alıntı: evet canım 🙂 koca adam artık onlar 🙂 4-6 hafta arasında birşey kaldı doğmasına . Genişletmek için tıkla ... 4-6 hafta mı neeeee .
mislina1903' Alıntı: evet canım 🙂 koca adam artık onlar 🙂 4-6 hafta arasında birşey kaldı doğmasına . Genişletmek için tıkla ... 4-6 hafta mı neeeee .
mislina1903 Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.884 archimim' Alıntı: 4-6 hafta mı neeeee . Genişletmek için tıkla ... walla öle benim 36. hafta 16 mayısta doluyor doktorumuz da ondan sonra heran olabilir dedi ki muhtemelen sezeryan olacağa benziyrum ozamanda 38 de alırız dedi dün metabolizma uzmanıda aynısını söyledi diyabet olunca biz sezeryan tavsiye ediyoruz riskler olabilir dedi şimdi 32. haftamı dolduruyorum 🙂 hesap oratda canım
archimim' Alıntı: 4-6 hafta mı neeeee . Genişletmek için tıkla ... walla öle benim 36. hafta 16 mayısta doluyor doktorumuz da ondan sonra heran olabilir dedi ki muhtemelen sezeryan olacağa benziyrum ozamanda 38 de alırız dedi dün metabolizma uzmanıda aynısını söyledi diyabet olunca biz sezeryan tavsiye ediyoruz riskler olabilir dedi şimdi 32. haftamı dolduruyorum 🙂 hesap oratda canım
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.885 mislina1903' Alıntı: walla öle benim 36. hafta 16 mayısta doluyor doktorumuz da ondan sonra heran olabilir dedi ki muhtemelen sezeryan olacağa benziyrum ozamanda 38 de alırız dedi dün metabolizma uzmanıda aynısını söyledi diyabet olunca biz sezeryan tavsiye ediyoruz riskler olabilir dedi şimdi 32. haftamı dolduruyorum 🙂 hesap oratda canım Genişletmek için tıkla ... az kaldı yaa.hepsi yola dizildi. patır patır gelecekler. ayy gelsinler artık sevelim bıcırıkları
mislina1903' Alıntı: walla öle benim 36. hafta 16 mayısta doluyor doktorumuz da ondan sonra heran olabilir dedi ki muhtemelen sezeryan olacağa benziyrum ozamanda 38 de alırız dedi dün metabolizma uzmanıda aynısını söyledi diyabet olunca biz sezeryan tavsiye ediyoruz riskler olabilir dedi şimdi 32. haftamı dolduruyorum 🙂 hesap oratda canım Genişletmek için tıkla ... az kaldı yaa.hepsi yola dizildi. patır patır gelecekler. ayy gelsinler artık sevelim bıcırıkları
mislina1903 Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.887 archimim' Alıntı: az kaldı yaa.hepsi yola dizildi. patır patır gelecekler. ayy gelsinler artık sevelim bıcırıkları Genişletmek için tıkla ... evet yaaa çok az kaldı heyecanda arttı günler su gibi geçiyor.
archimim' Alıntı: az kaldı yaa.hepsi yola dizildi. patır patır gelecekler. ayy gelsinler artık sevelim bıcırıkları Genişletmek için tıkla ... evet yaaa çok az kaldı heyecanda arttı günler su gibi geçiyor.
A archimim Yeni Üye Üye 17 Nisan 2010 #9.890 günaydın elhh. dünkü fistanını aldın mı 🙂 allure nörüyon gıııı