vatoz Aktif Üye Üye 19 Nisan 2010 #121 *STELLA*' Alıntı: yok canım klasik falan değil istediğin aksesuarı kullanabilirsin ister az aksesuar kullan sade olsun ister daha renkli süsle Genişletmek için tıkla ... celinee' Alıntı: Vatoz çok güzelmiş odanız... Gülegüle kullansın bebişin... Genişletmek için tıkla ... mislina1903' Alıntı: Canım maşallah oğluşunun odasıa çok güzelmiş güzel günlerde kullansın Genişletmek için tıkla ... Allure' Alıntı: Vatoz bende begendim canim, gule gule kullan insAllah. Genişletmek için tıkla ... minerva' Alıntı: vatoz gule gule kullanin cok sıkmıs Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: vatoz odanız çok ciciymiş. güle güle kullanın. ama taşlı olsa daha çok beğenirdim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kızlar hepınızee teşekkurlerrr
*STELLA*' Alıntı: yok canım klasik falan değil istediğin aksesuarı kullanabilirsin ister az aksesuar kullan sade olsun ister daha renkli süsle Genişletmek için tıkla ... celinee' Alıntı: Vatoz çok güzelmiş odanız... Gülegüle kullansın bebişin... Genişletmek için tıkla ... mislina1903' Alıntı: Canım maşallah oğluşunun odasıa çok güzelmiş güzel günlerde kullansın Genişletmek için tıkla ... Allure' Alıntı: Vatoz bende begendim canim, gule gule kullan insAllah. Genişletmek için tıkla ... minerva' Alıntı: vatoz gule gule kullanin cok sıkmıs Genişletmek için tıkla ... archimim' Alıntı: vatoz odanız çok ciciymiş. güle güle kullanın. ama taşlı olsa daha çok beğenirdim 🙂 Genişletmek için tıkla ... kızlar hepınızee teşekkurlerrr